ну я навіть і не чув, що можливий такий екстрім по шосейних трасах!!!В чому крутість?На технічно несправному вєлі , нестись в темноту ночі по перевалах?А спуски там не смішні...Сумніваюсь , що в тебе було нормальне освітлення і шлем.
А якщо чесно, то не бачу ніякої необхідності подорожей в нічний час, то дуже небезпечно в теперішній час, бо водії , обминаючи ями по трасі, можуть і незамітити одинокого і безпечного райдера!!!
Крутість в тому, що взяв і проїхав! а не як більшість вимахуються один перед одним своїми велами.
А на рахунок велосипеда, то навпаки хочу показати приклад, що нічого в тому страшного нема, у випадку серйозної поломки відразу можна навчитись ремонтувати або стопом їздити. Просто для декого гарний велосипед не так вже й просто дістати, а маючи якийсь старенький вел стрьомно десь їхати, то вибачте мене, але це вже вибади, чекати ще 2 роки і нового велосипеда нікуди не їдучи. Не наполягаю на тому, щоб всі вночі і по 200км їздили, але якісь мінімальні денні мандрівки можна робити.
А за освітлення, то воно якраз було дуже нормальне і на перевалі всього зустрів 2 машини.
Правильно сказано, немає потреби їздити в нічну пору, але для когось це нормальне явище.
Так що давайте будем боятися наших скажених водіїв разом і нікуди не їздити, і хай вони взагалі забудуть, що є такі люди як велосипедисти!