На сьогодні було заплановано дві заявочки.
Погода більш-менш, на годиннику 11.00 - витягую ровера. Шмаркнув на ланцух, почистив та змастив ноги вилки. Акумулятори, габарити, ближнє - дальнє. Все ок, вирушаю.
Перший маршрут - Тернопіль - Йосипівка - Тернопіль 60км.
Не так вже аж далеко, але враховуючи погодні умови часу троха пішло. Вже на кемпінгу відчув, а коли зупинився то і побачив що ноги до колін мокрі, край дороги - суцільна калабаня. Заскочив в магазин, купив два кулька по 30коп. Поки перейшов дорогу одного десь не стало, фіг з ним вже не вертався. Натягнув на праву ногу та й поїхав далі. Трохи згодом почався дрібний сніг, якийсь ніби у гранулах, який разом із зустрічним вітром лупив по лиці ніби голками внаслідок чого хвилин 15 їхав з одним прижмуреним оком. Після повороту на Настасів почалися поля, голі дерева вздовж дороги зовсім не рятували мене від крижаного вітру який ніби обпікав обличчя... так їхав ~10км. Все, я на місці. Гримаю в браму, відчиняє мужик, вираз його обличчя на раз-два підіймає мені настрій а його перші слова - Маріка!!! та він на ровері!!!. Одразу по цій фразі, ймовірно Марійка та ще дід вийшли з комори, а на поріг хати вискочили троє дітей...
Робота зайняла 15хв. Заскочив до хати перевірити чи все ок - насправді ж хоча б трохи загрітись. Все, назад було легше, вітер дув переважно ззаду - не дошкуляв і підганяв.
Другий маршрут - петльований. Літак - Байківці - Стечкин - Подоляни - Стечкин - Літак, і ше купа усіляких гачків та маневрів. Пройдена 88км.
19.30 - я вже вдома, весь верхній одяг у пралці.
День видався просто чудовий. Не уявляю яке було б моє життя без вєла - робота, хата, вечеря, спати.
Катайтеся, радійте кожному прожитому дню, бо вона прийде та покладе свою руку вам на плече і забере вас від всього цього...