Трохи лазив по нету шукав вагому різницю між дешевими і дорогими компутерами,в основному вони майже ідентичні,відрізняються тільки набором функцій,деякі ще мають підсвітку.купляти дорогий тільки через підсвітку і з купою непотрібних мені функцій,я незахотів.підсвітку можна зробити і самому
Піддослідний екземпляр ASSIZE AS-825
клеєний зараза,прийшлось трохи попаритись шоб розібрати акуратно.напевно був водонепроникний
і хто його так назвав велокомп?
спочатку планував підсвітити двома діодами
заматував,щоб світло краще розсіювалось
берем сам дисплей і ножичком відділяєм задню плівку,обережно,щоб не зачіпити поляризовану плівку зразу під нею
залишається клей,не біда
спіртом і ваткою зтираєм клей(тіки не розчинником!)
з битого мобільного дисплея (або інший кольоровий) знімаєм світловідбиваючі пластинки,плівочки,і методом научного тика вибираєм які потрібні.хитра штука,з одної сторони світло проходить,з іншої відбиває,або розсіює
вирізаєм по розміру дисплея
діод заливаєм "соплями".вони також розсіюють світло.підсвітка готова
далі до виходів на датчик підпаюєм конденсатор на 0,1мкф,тепер до сенсорів можна торкатись і комп небуде біситись коли нести його в руці
допаюем конденсатор великої ємності паралельно до виводів від батарейки,тепер як зняти батарейку,комп не зібється (до 20секунд) потихеньку збираєм
з тонкої бляшки вирізаєм і вигинаєм дві пластинки
вплавляєм в задню кришечку
дротики від діода паяєм до пластинок
дихлоретаном клеїм корпус докупи
ура,працює!
далі в кріпленні робим дирки
протягуєм проводки,які будуть контактувати з пластинками на компі,на них подаєм живлення
готово!
я зробив 2 різних яскравості підсвітки