ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Проскакування ланцюга
Штир:
--- Цитата: spirit від 22.07.2010, 13:38:26 ---ше забув сказати щеплення вижати, пердачі мають навіть при накручувані під горку переключатись.
--- End quote ---
Це в теорії, на практиці ще такого не бачив. Спробуй наступне, вибери горку з кутом 6% (або більше) і встань на педалі. Коли будеш розганятися спробуй переключитися. Якщо у тебе все ОК, дай пліз виробника перекидки (передньої, задньої), системи, касети. Я собі таке поставлю.
Додано. Щоб дурно не сперичатися див. сюда http://uabike.com/index.php?newsid=1164730982
Если понимаете, что переключаете передачи по необходимости - значит, Вы уже пропустили оптимальный момент для переключения. Значит, Вы не сохраните нужный ритм и инерцию движения. В следующий раз будьте предусмотрительнее. Никогда не переключайте скорости при сильном педалировании, что приводит к быстрому износу компонентов.
Антон Одобецький:
При переключенні з навантаженням можна задню перекидку в баранячий ріг скрутити.
teodor4ik:
--- Цитата: Штир від 22.07.2010, 15:10:57 ---Це в теорії, на практиці ще такого не бачив. Спробуй наступне, вибери горку з кутом 6% (або більше) і встань на педалі. Коли будеш розганятися спробуй переключитися. Якщо у тебе все ОК, дай пліз виробника перекидки (передньої, задньої), системи, касети. Я собі таке поставлю.
--- End quote ---
система Shimano LX569 (22-34-44, квадрат)
зад. переклюк Shimano XT760 (довга лапа)
манетки Shimano XT750 (комбо)
перед перекл. Shimano LX570 (топ пулл)
Зірки Shimano LХ570 (11-34)
викидає по 4 зірки наверх під нагрузкою... можу дати попробуєш...
Штир:
--- Цитата: teodor4ik від 22.07.2010, 16:10:32 ---система Shimano LX569 (22-34-44, квадрат)
зад. переклюк Shimano XT760 (довга лапа)
манетки Shimano XT750 (комбо)
перед перекл. Shimano LX570 (топ пулл)
Зірки Shimano LХ570 (11-34)
викидає по 4 зірки наверх під нагрузкою... можу дати попробуєш...
--- End quote ---
Що і треба було довести! Мені не треба, Я і так вірю.
teodor4ik:
--- Цитата: Штир від 22.07.2010, 15:10:57 ---Якщо у тебе все ОК, дай пліз виробника перекидки (передньої, задньої), системи, касети. Я собі таке поставлю.
--- End quote ---
маєш нагоду... продам разом з ровером :)
Навігація
Go to full version