нє ну я поняв шо спитав фігню але як сказано вище у практично всіх велосипедів є два колеса і передній аморт і т.к. і т.п і якщо слідувати логіці Волотьки то всі вони однакові бо у всіх є колеса, педалки і руль і рама але незважаючи на це вони різні я тому і питаю за ДХ або подібні до нього дисципліни)
його слухати вредно... слухати варто поміркованих... набирати багато влом... ЧИТАЙ... я не полінився то все перекласти, будь людиною не полінись почитати... не повіриш наскільки все стане ще гірше ніж ти думаєш
але зато ти будеш думати в потрібну сторону...
по темі питання: стрибати можна і жесткачі повному... але чи варто? тому і логіка така: "железна"... поки ти не порішиш яка має буди дисципліна (або не напишеш, як уявляєш то шо будеш робив), то крім флуду нічо не почуєш навіть від мене... вот разель написав про то шо ФР то танки... але насправді може бути лайт ФР (як той ровр шо у Вавана), з таким вписатись в бюджет +- реально... мож подивитись на ровер шо Неоні толкає, не фонтан, але для початку стане, або поймеш шо то не твоє... можу з за буггра шось такого пошукати, але ти ж уточни якого саме.
ну я повчу вже про твою логіку, якщо пишеш: "з передньою вилкою"
ну лишись ти людини йому ітак непросто зара