Якщо мені, як пенсіонерці, не зраджує пам'ять, то починалося все з насмішок над людьми, які з тих чи інших причин відмовляються пити пиво і не пиво і палити. Та й про що з такими говорити? І як з такими кудись їхати? Як на мене, то доросла людина цілком здатна усвідомлювати, що люди бувають різні, потреби у них теж бувають різні. Якщо ці потреби і їх наслідки іншим не шкодять... Думаю також, що всі самі розуміють наскільки корисними є цигарки і випивка в покотеньках
. Якщо є люди здатні не розслабитися і тримати дорогу, власну голову і тіло під контролем після, наприклад, двох днів виснажливої їзди і випитої пляшки пива, гарно відновитися і їхати ще третій день, то що ж.. А стосовно цигарок і їх впливу як на мене краще звернутися до медиків, що вони скажуть. Бо тут багато вже говорилося про зневоднення організму, додайте до цього звужені судини(влив цигарок), посилену роботу серця і м'язів.. Особисто у мене ніколи не було бажання ні над ким насміхатися і тим більше когось повчати. Просто виявилося, що жити цікаво: мандри з велосипедом, горами, сплави і т.д. і випивка з цигарками речі несумісні. А різноманітні насмішки лише свідчать що хтось відмовитись від шкідливих звичок не може, з іншої, що відмовився, але жалкує. От вам і вся психологія
.
Як на мене, то навіть для людей які з допомогою велосипеда вирішили покращити своє здоров'я бажані рекомендації медиків, як то зробити краще і безпечніше.