ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Жорсткий ровер

<< < (3/9) > >>

Стечкин:

--- Цитата: wuwuzange від 02.07.2010, 13:02:22 ---Браво, Пізник! Ти такий розумний!
Давайте катати ДХ на тріальних роверах!

--- End quote ---

Аліса, Ви даунхіл катаєте?

Дописано : 02.07.2010, 15:31:57
--- Цитата: Erazel I-st від 02.07.2010, 13:29:43 --- Мда, що тут ще скажеш. Для твого відома роль амортів не стільки в гасінні ударів на руки/жопу(хоча це теж вагома частина), як в забезпечені кращого контакту колеса з дорогою, щоб не втрачати керування на складних участках.

--- End quote ---

чомусь я вважаю що велосипедні амортизатори з"явилися для кращого контакту з гаманцями лохів...

для особливо затятих пояснюю - на чому більш виробник заробить: на жосткій вилці за 25 грн чи на аморті за $300 ?

mlad:
плавайте поездами аэрофлота  8)

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 02.07.2010, 15:26:27 ---чомусь я вважаю що велосипедні амортизатори з"явилися для кращого контакту з гаманцями лохів...
для особливо затятих пояснюю - на чому більш виробник заробить: на жосткій вилці за 25 грн чи на аморті за $300 ?

--- End quote ---
Я розумію твою шосерську позицію, але ти неправий, в мтб дещо інші пріорітети. Давай тоді "пролетимо"(тобто щоб швидкість була біля 20 км/год) на швидкості по гайовій зверху від обїздної до "рогатки", ти на ригіді, а я на підвісі.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 02.07.2010, 15:55:59 --- Я розумію твою шосерську позицію, але ти неправий, в мтб дещо інші пріорітети. Давай тоді "пролетимо"(тобто щоб швидкість була біля 20 км/год) на швидкості по гайовій зверху від обїздної до "рогатки", ти на ригіді, а я на підвісі.

--- End quote ---

є певна проблема - зазначену ділянку дороги я практично завжди їду в зворотньому напрямку - чомусь мені так виходить.

ну сам подумай - не буде же Аліса навмисно вишукувати погані дороги.
мабуть вона буде їх навмисно уникати.

Andrizzio:

--- Цитата: Стечкин від 02.07.2010, 15:26:27 ---чомусь я вважаю що велосипедні амортизатори з"явилися для кращого контакту з гаманцями лохів...

--- End quote ---

всьо то так, але шо нам тоді жити в печерах, шоб на нас ніхто не заробляв

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version