ТехМайданчик > Наші залізні коні :)
Мій лісапєдік (Big Daddy)
Big Daddy:
Grand® Adventure *overhead*
[вкладення вилучене Адміністратором]
Vadila:
сам катаю на двопідвісі,і недавно позичив в друга жосткого,їхати на ньому по рівній дорозі класно і швидко,але будь яка невеличка ямка давалась чути,веду до того,що сюди добре булоб поставити передню амортизовану вилку,і посадка зміниться і їздити краще буде :)
GreenFox:
--- Цитата: Vadila від 01.07.2010, 10:02:52 ---сам катаю на двопідвісі,і недавно позичив в друга жосткого,їхати на ньому по рівній дорозі класно і швидко,але будь яка невеличка ямка давалась чути,веду до того,що сюди добре булоб поставити передню амортизовану вилку,і посадка зміниться і їздити краще буде :)
--- End quote ---
Їздив на двохпідвісі пересів на повний хард - набагато краще стало, хоча на рахунок передньої амортизованої вилки в якійсь мірі згідний, але то не є критично на мою думку (просто стиль їзди інакший, коли привчаєшся то все ок).
Big Daddy:
--- Цитата: Vadila від 01.07.2010, 10:02:52 ---сам катаю на двопідвісі,і недавно позичив в друга жосткого,їхати на ньому по рівній дорозі класно і швидко,але будь яка невеличка ямка давалась чути,веду до того,що сюди добре булоб поставити передню амортизовану вилку,і посадка зміниться і їздити краще буде :)
--- End quote ---
ой, не кажи брат, на такому ровері можна цноту втратити, якшо добра яма попадеться :)
доречі якби хтось продав мені гарну передню вилку з амортизатором (таку шоб підійшла до мого роверика), я б не надякувався
Fm:
--- Цитата: Big Daddy від 01.07.2010, 10:17:37 ---доречі якби хтось продав мені гарну передню вилку з амортизатором (таку шоб підійшла до мого роверика), я б не надякувався
--- End quote ---
ну щось аж дуже гарне тут встановити не получиться, шукай щось із дюймових різьбових вилок. до 50-60 грн думаю можна вкластися
Навігація
Go to full version