можеш тут озвучити?
прохання мене не звинувачувати в рекламы чужих товарів...
окуляри: як йти від універмага до драмтеатру по лівому боці. пройти магазин "МЕГАСПОРТ" і за ним буде поворот ліворуч до памятника Франка. на самому повороті вхід в будинок - там багато різних магазинчиків. на 2-му поверсі є ТСМ - там і є різні велоокуляри. я хоч і сліпий, але одні купив собі - в контактних лінзах катати.
рукавиці:
1. в Спорт+ на Шептицькоко є шкіряні пакістанські за 10 грн. і ще якісь дорожчі.
2. перехрестя по діагоналі від заводу ОРІОН. там є маленький магазин спотртоварів ДИНАМОВЕЦЬ. ціни типа оптові. Велорукавиці 20-30 грн, Пакістан
Дописано : 30.06.2010, 12:45:19
а чому у списку спорядження нема велочохла?
хто вас вес з цілими роверами в потяг впустить?
згідно чинного законодавства України та Россії велосипед в приміських поїздах можна перевозити безкоштовно в нерозібраному стані, проводник має право вимагати щоб вел перевозити в тамбурі, але як правило вони нічого не кажуть.
а в пасажирському поїзді вел безкоштовно можна перевозити в розібраному стані і в чехлі.
Дописано : 30.06.2010, 12:56:02
ще це озвуч, будь ласка
про місце в наметі: я маю 2 шт одномісних (причому в ті намети влазять по двоє таких як я, або по одному Вітя Млад / Теодор) + Юра теж має 2 більших намети.
а таких людей як Теодор треба цінувати - таких на жаль небагато.
+ всі особи жіночої статі мають привілеї по забезпеченню наметами, звільняються від перевезення спільного спорядження і тп.
Перепрошую, в мене як навмисно з вчора дома не працює інтернет, коли зроблять не знаю, відписую з роботи.