Хотів би приєднатися, але боюсь, що поки не стягну!))
тре помаленько добавляти з кожним днем...90...100...120...так і до 600 має дойти)))
мені особисто помагає 2-3 дня перед такою довгою поїздкою зробити такий собі тест організму на придатність...відстань до 100 км проїхати якомога швидше...шоб за ті дні відновитись і бути готовим до матрасу але довгої відстані... з тим мені помагає Анрі або хлопці з клубу Золоті колеса
Схиляю голову перед такими героями. Але маю питання. Середня швидкість 195 / 8.25 = 23.36 km/h. Може краще зробити паузу на годину (відпочити і добре поїсти) і проїхати два куски з швидкістю 195 / 7.25 = 26.89 km/h?
добре поїсти то зле...потім можна не залізти на велик...)) треба в продовж дороги споживати їжу...пічєньки
або банани...і на середині дистанції шось зїсти побільше...
можна проїхати і за 6 25 при великому бажанні і без перериву...але то вже не ти приїдеш...а виснажене тЄло...))
мені краще робити маленькі переривчики по 5 хв кожні там 30-40-50 км залежно від рельєфу... то вже чисто індивідуально...)
і ше як варіант...ти вже не сядеш в сідло після години перериву...))) тяжко буде знов розігріватись...