Просто раздєлка-це не змагання з суперником, а в першу чергу змагання з самим собою... щоб її прекрасно їздити, треба досконало знати свій організм, його сили і резерви... це точно не той варіант коли ти сидиш на колесі більшу половину і шукаєш і акумулюєш сили на кінець... це якраз той варіант, коли треба знайти 1-2 передачі і навчитись їх крутити не змінюючи темп кардинально... одним словом тобі треба спочатку теорії побільше, а потім практика, певні результати в результаті практики і якщо будеш готовий тоді можеш спробувати себе на змаганнях, але звісно що це все тобі потрібно якщо хочеш добитись високих результатів... а якщо ж просто взяти участь - то не заморочуйся над цим всім і їзди як їздив... і постав собі в спідометрі великий радіус колеса та й будеш взагалі середню 45 показувати...
Дописано : 14.06.2010, 00:02:20
не обіжайся, але ти ще надто малий чи коректніше буде сказати молодий... а велоспорт щоб ти знав - це дуже віковий вид спорту, і в професійному світі велоспорту, коли гонщику 25-28 то він вважається молодим і перспективним, не дурно ж на гранд турах біла майка кращого молодого гонщика розігрується між гонщиками віком до 25 років... тут часом не рішає напористість і дурь в ногах, а якраз досвід, вміння і знання себе, дороги, суперників і тд... в мене вже не той вік да й не ті плани і приорітети в житті щоб з головою погружатися в шосейні гонки, все таки бачення майбутнього і плани на майбутнє зовсім не ті... ти якщо справді хочеш десь поучаствувати і засвітитись, то повинен грамотно тренуватись і займатись собою і в першу чергу знати себе, свій організм, свої сили, резерви і що ти можеш насправді... те що я тобі сьогодні пишу зауваження, то це зовсім не через те, що хочу тебе прокритикувати, попрікалуватись з тебе, висміяти чи ще щось, а пишу щоб ти реально знав що ти можеш на сьогоднішній день і як воно є насправді... тому що колись як будеш їхати ту саму раздєлку, ніхто не буде дивитись на твій спідометр і що він показуватиме, а будуть дивитись на єдиний таймер суддів, плюс до того коли гонщик який стартуватиме пізніше за тебе на хвилину по дистанції тебе пройде, то ти врятлі що зможеш зробити і доказати мол я так їду як він і середні в нас однакові і тд... просто напросто це вже буде означати що він тобі вже хвилину везе... да й в раздєлці щоб ти знав на колесі сидіти не можна, бо дискваліфікація зразу... да й скажу тобі що сидіти на колесі теж важко, тому що коли ти йдеш своїм темпом вибираючи і вишукуючи ледь не останні резерви в організмі і тут повз тебе як куля проноситья інший гонщик, то не те що всидіти на колесі, а взагалі таке враження їхати навіть не можеш... мотивація і спортивний дух в такі моменти взагалі падає до нуля... от такий от він шоссейний велоспорт...