Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
чи варто покотеньки, імпрези і забави позначати на ровері?
Стечкин:
++++
Дуже гарна ідея!
Пропоную наступні види наклейок:
1. покотенька - кілометраж - біла, як с болотом або в дощ - коричнева, нічна - чорна
2. Похід - кілометраж і тривалість в днях - зелена
на 1 та 2 ставиться зірочка, якщо був керівником-організатором
3. Травми - як в бійців на фронті - нашивки за поранення - червона (перелом, струс мозку, лікарняний...)
4. Нік - "Термінатор", "Erazel I-st" і тп - жовта
5. помаранчева - все решта (с) Тед - "За заслуги": знайдені ровери, побиті таксисти, аварії, організація поїздок, спасання товаришів, механік, топфлудер, нубовод, перша покотенька і т.д. аби стало фантазії...
всі наклейки ліпляться лише за те, що відбулося після 22.05.2010, а то ж комусь може с ходу місця на рамі не вистачити :)
виключення складають червоні наклейки,які клеяться за все що відбулося на ровері від народження, тьфу-тьфу-тьфу...
Дописано : 22.05.2010, 11:57:41я категорічно проти того, щоб фін. витрати взяв на себе Текрмінатор.
нехай введе твердий тариф, наприклад грмвня або 20 центів за наклейку, я принциповий противник халяви
Neoni:
я також за таку ідею :D
але ще на мою думку можна не тільки про те що пережив хазяїн велосипеда а що й сам велосипед
наприклад рок шокс райдер або щось похоже
п.с.: може комусь моя пропозиція дурна але мені подобається :P
Erazel I-st:
--- Цитата: Neoni від 22.05.2010, 12:03:57 ---але ще на мою думку можна не тільки про те що пережив хазяїн велосипеда а що й сам велосипед
наприклад рок шокс райдер або щось похоже
--- End quote ---
НУ про рокшокс райдер і т.д. то гадаю неварто, всю раму заліпить, а от з дійсно серйозних подій щось мона. Бо наклейки мають бути як ордени. Щоб було небагато але одразу було видно за що і де була отримана. Тобто щоб були оригінальними і давили якістю а не кількістю.
GreenFox:
--- Цитата: Стечкин від 22.05.2010, 11:53:34 ---++++
Дуже гарна ідея!
Пропоную наступні види наклейок:
1. покотенька - кілометраж - біла, як с болотом або в дощ - коричнева, нічна - чорна
2. Похід - кілометраж і тривалість в днях - зелена
на 1 та 2 ставиться зірочка, якщо був керівником-організатором
3. Травми - як в бійців на фронті - нашивки за поранення - червона (перелом, струс мозку, лікарняний...)
4. Нік - "Термінатор", "Erazel I-st" і тп - жовта
5. помаранчева - все решта (с) Тед - "За заслуги": знайдені ровери, побиті таксисти, аварії, організація поїздок, спасання товаришів, механік, топфлудер, нубовод, перша покотенька і т.д. аби стало фантазії...
всі наклейки ліпляться лише за те, що відбулося після 22.05.2010, а то ж комусь може с ходу місця на рамі не вистачити :)
виключення складають червоні наклейки,які клеяться за все що відбулося на ровері від народження, тьфу-тьфу-тьфу...
Дописано : 22.05.2010, 11:57:41я категорічно проти того, щоб фін. витрати взяв на себе Текрмінатор.
нехай введе твердий тариф, наприклад грмвня або 20 центів за наклейку, я принциповий противник халяви
--- End quote ---
Підтримую цілком, можу взяти посильну участь в розробці дизайну.
teodor4ik:
--- Цитата: GreenFox від 25.05.2010, 16:11:19 ---Підтримую цілком, можу взяти посильну участь в розробці дизайну.
--- End quote ---
для початку треда опреділитись з випадками, коли і за шо давати, і шо там має бути... наклейки можуть бути довільної форми, я їх на плоттері попідрізаю.
Навігація
Go to full version