Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

чи варто покотеньки, імпрези і забави позначати на ровері?

(1/6) > >>

teodor4ik:
Маю мисль все ж таки відзначати поїздки наліпками на раму, заодно і видно буде злих гонщиків. Це як нашивки в пластівців і скаутів за заслуги

дані які можуть бути:
1. дата
2. назва
3. кілометраж

відповідно можна колоркодити тип катеньки: гонка(жовт), матрас на ковбаси(зел), поважна денка(син), 2-3денка(черв), 4+(чорн), болотна(коричн.)

також можна ввести накл. "За заслуги": знайдені ровери, побиті таксисти, аварії, організація поїздок, спасання товаришів, механік, топфлудер, нубовод, перша покотенька і т.д. аби стало фантазії...

думаю шо розміру 25*25 стане цілком... фін. витрати готовий взяти на себе.

По моєму весело?
пропонуйте ваші ідеї по поводу.

Vadila:
а потім ту наклейку здирати,хібашо табличку для оголошень з фанери причіпити

Andrizzio:
можна ше один ряд зірок на форумі впровадити, рейтинг за поїздки, а не за флуди. На ровр клеяти не буду - маячня, мені мої рами ( 8) ) подобаються як є,

А на ровер аля "Україна" - можна.

Erazel I-st:
А мені ідея подобається. Головне красиві наклейки придумати. Буде потім хвалитися прикольно. У кого більше наліпок. Або уявіть ситуацію - зібралась компанія катнутися, ждуть хто ще підїде. І тут підкатує якись "патріарх" в якого вся рама в коричньових наклейках  :D . І всі розуміють що легкої поїздки неполучиться.
Дописано : 22.05.2010, 10:57:14
--- Цитата: Andrizzio від 22.05.2010, 10:44:10 --- На ровр клеяти не буду - маячня, мені мої рами ( 8) ) подобаються як є,

А на ровер аля "Україна" - можна.

--- End quote ---
Нехочеш на ровер то можна на рюкзак ліпити (на лямки) :-). Теж прикольно буде.

Andy:
Хіба що зірочки ліпити, як на літаку  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version