ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

Саморобні тормозні колодки

<< < (5/9) > >>

Andrizzio:

--- Цитата: skaz від 02.03.2010, 10:50:34 ---Експериментувати з життям охота відпала, краще заплачу гроші але буде впевнений і живий

--- End quote ---

Тут повністю згоден, тим більше шо міняти їх часто не треба, тай і всі ви знали на шо йдете купляючи діскові гальма.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 01.03.2010, 20:49:34 ---Протримались біля півтора місяця. після того одна колодка відклеїлась.
До того я просто брав азбестові ЗІЛовські і нарізав пластинками та клеїв на суперклей. Але за тижня 2-3 стабільно якусь колодку зривало. Так що тепер працюю над  методами фіксації тормозного компаунду на металічній підложці.

--- End quote ---

прочитав вумну книжку... НІХТО не клеїть колодки до зазіза... залізо в гальванічній ванні покривають латунью (60% Cu, 40%Zn)
а вод уже до латуні яка фігово окисляється і краще адгезує вже і ліплять... тобто правильний клей ше не лєкарство від всього...

alex2.0:

--- Цитата: skaz від 02.03.2010, 10:50:34 ---Можу поділитись сумним досвідом використання клеєних колодок дискових. Не знаю хто яким клеєм клеїв (певне Апачі), але в мене тоді були тільки 1 задні гальма і я їхавши з вееееликої гірки, напевно добряче їх прогрів. В кінці спуску був повний ппц  :o тисну на ручку і вона провалюється і я лечу на ровері поміж люди і машини, але мені чудом пощастило.
Експериментувати з життям охота відпала, краще заплачу гроші але буде впевнений і живий

--- End quote ---

буває)))
а катати ФР чи ДХ не небезпечно для життя,здоровя??)))

teodor4ik:

--- Цитата: alex2.0 від 02.03.2010, 15:08:51 ---а катати ФР чи ДХ не небезпечно для життя,здоровя??)))

--- End quote ---
з такими колодками 100% :laugh:

alex2.0:

--- Цитата: teodor4ik від 02.03.2010, 14:51:51 ---прочитав вумну книжку... НІХТО не клеїть колодки до зазіза... залізо в гальванічній ванні покривають латунью (60% Cu, 40%Zn)
а вод уже до латуні яка фігово окисляється і краще адгезує вже і ліплять... тобто правильний клей ше не лєкарство від всього...

--- End quote ---

шо за книжка???цікаво!!!!дай ссилку,назву хоть...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version