ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Саморобні тормозні колодки
Vadila:
та колодки можна купити і не еб.ти собі мозги
Erazel I-st:
ну та вам з вібряками простіше. А от до дискарів колодки 140-200 грн і ще хрін найдеш навіть якщо гроші маєш. Тому часто народ і задумується про саморобні.
Vadila:
для діскових ше є багато видів колодок (ніби)
alex2.0:
--- Цитата: Vadila від 01.03.2010, 19:40:17 ---Алекс а що це ти такий обізнаний в сфері клею,ти що ?????Еразел,саморобні колодки більше двох місяців не витримають,вони струться,
--- End quote ---
ні просто багато чим цікавлюсь!!!!
струться??ну все залежить від матеріалу накладок,можна такі вибрати,що не накладки,а диск буде зношуватись :D :D :D
Дописано : [time]01.Бер.2010, 20:31:01[/time]
--- Цитата: erazel від 01.03.2010, 19:22:06 ---Алекс, так і ми не на ПВА клеїли. За пару місяців тормозний клей не витримував. Перевірено на 4-6 парах колодок.
--- End quote ---
а по конкретніше???який тормоз?колодки????клей?????
Дописано : 01.03.2010, 20:33:48а як на рахунок вифрезерувати з великих автомобільних колодок- декілька вело????(доречі можна вже юзані брати,так як для вело товщину маленьку тре!)
чот ніхто нічо не написав!!
Erazel I-st:
Та ми юзані і брали. Марку клею не скажу бо не я клеїв. То Пастернак тим займався. Він і мені пару колодок робив. Протримались біля півтора місяця. після того одна колодка відклеїлась.
До того я просто брав азбестові ЗІЛовські і нарізав пластинками та клеїв на суперклей. Але за тижня 2-3 стабільно якусь колодку зривало. Так що тепер працюю над методами фіксації тормозного компаунду на металічній підложці.
Навігація
Go to full version