Мандрівки > Майбутні

(ПЕРЕНЕСЕНО) Шприхальский шашлик-2009

<< < (13/21) > >>

andriy:
В прогнозі на gismeteo написано    -1С і сніг.
На двір дивлюся і не вірю.

На наступний тиждень пише також сніг, але температура нижча.

А якби на наступну неділю?

Erazel I-st:
Проблема в тому що то вже будуть післяноворічні дні. Тобто у всіх свої клопоти і ходіння по гостях. Ця ж неділя це останні вільні дні, коли у народу ще нема передсвяткових клопотів.

Сім самураїв:

--- Цитата: erazel від 26.12.2009, 09:09:21 ---Брали собі щось типу першого, якісь салати, масо з гарніром і ще якусь лабуду. Гадаю можна буде в них заказати собі місце на вулиці в будці і якийсь шашлик і до шашлика. Ну але тут немішало б ще їх ціни уточнити.
--- End quote ---
ти про шо, юначе?:) які нафік салати, яке перше?:)))
з огляду на погоду, шашлик мабуть прийдеться перенести  на січень. зрештою, тепер мені зрозуміло, чого минулий шприхальський шашлик був в січні:)

короче, кажіть свої думки

andriy:

--- Цитата: Сім самураїв від 26.12.2009, 11:24:30 ---ти про шо, юначе?:) які нафік салати, яке перше?:)))
з огляду на погоду, шашлик переноситься на січень. зрештою, тепер мені зрозуміло, чого минулий шприхальський шашлик був в січні:)

--- End quote ---
О, це добре.
Бо хтось переймається за ходіння по гостях до чи після 1.01.2010, а в когось вихідних в принципі не має.

bhagavan:
Шкода шо ви прийняли таке поспішне рішення про перенос - я ше збирався тіки йти в ліс на розвідку. Але підсвідомо схиляюсь до такого самого рішення ). Підсвідомо, бо свідомо розумію шо не погода робить свято а люди і часом навіть  в дощі і холод і вітри нам було гарно весело і затишно в якихось мандрівках і якби ми дивились на погоду - то і ШПрихи не було б. Але зважаючи на свята і зваженість старшого шприхатого покоління, а також оті масові +1 в списку зголошених - здаюся і підкоряюся ).

П.С. Можливо хтось не має вдома інету на вихідних. Хто візьметься за спам розсилку СМС?
Дописано : 26.12.2009, 12:04:59а і ше цей - попрошу надалі без тієї Єресі про салати і кабаки. Це суперечить духу Різдва Шприхи

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version