Мандрівки > Майбутні

(ПЕРЕНЕСЕНО) Шприхальский шашлик-2009

<< < (14/21) > >>

Erazel I-st:
Та ні, ромка , ти непоняв. Не в самому кабаку сидіти. У них ж є якісь альтанки, я там сісти пропонував, біля мангалу. Ну та менше з тим.

Сім самураїв:
агов!!!!!!!!! ідем???
Дописано : 26.12.2009, 12:26:17короче, організовується еспедиція у непролазні хащі Амазонки кутківецький ліс для розвідування території. чекайте інфу через годину

Erazel I-st:
Хоча зря ви на січень сподіваєтесь.Буде те саме болото і дощ. Зовсім ви засибарітились. Переносьте непереносьте а в болоті борсатись прийдеться.
Дописано : 26.12.2009, 12:34:21
--- Цитата: Сім самураїв від 26.12.2009, 12:19:17 ---агов!!!!!!!!! ідем???
Дописано : 26.12.2009, 12:26:17короче, організовується еспедиція у непролазні хащі Амазонки кутківецький ліс для розвідування території. чекайте інфу через годину

--- End quote ---
Пропонуєш на розвідку піти? ок. я за.

teodor4ik:

--- Цитата: erazel від 26.12.2009, 12:33:46 ---Хоча зря ви на січень сподіваєтесь.Буде те саме болото і дощ. Зовсім ви засибарітились. Переносьте непереносьте а в болоті борсатись прийдеться.
Дописано : 26.12.2009, 12:34:21 Пропонуєш на розвідку піти? ок. я за.

--- End quote ---

а чим шприхатий дух спортить дача? тимбільше шо ніхто не вимагає унутрі бути, є чудесенька веранда... ніякого урбана...

Erazel I-st:
Во-во,і я так кажу. Головне щоб ти незабув взяти лук і "воздушку", а ромка незабув вульфа запросити. А то щось давно я не стріляв по бігаючих і матюкающихся мішенях.  :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version