ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
вилочне масло
Erazel I-st:
Часто ванна не у явному виді. Просто залити пару кубів масла в штани і все. Само буде по ногах розтікатися.
Можеш пошукати силіконку в виді спрею. Має бути десь. Можу дати таком Моторексовське масло для семібас(манітушна система змазки). Також рекомендую поліроль антистатик "Sunnycar"(продається в Епіцентрі в атохімії по 30 грн за флакон на 300мл). Правда його треба щодня брискати але слизькість поверхні дуже велика стає. Ми чуваку сідушку побрискали. Так він на ній ковзав як на льоді.
Pozitiff:
--- Цитата: alex2.0 від 06.12.2009, 17:24:50 ---там повітряний демфер!!!!!
--- End quote ---
чо ви скорше не сказали :laugh: :laugh:
alex2.0:
--- Цитата: teodor4ik від 06.12.2009, 20:49:12 --- ХТО шось чув просиліконові смазки в формі спрея?
--- End quote ---
блін!!!!!!!!!!!ну я ж написав вище Я ВИКОРИСТОВУЮ СИЛІКОНУВУ СМАЗКУ !!!іменно в спреї!!!купити можна будь-де де є автомобільна косметика!!!
я зустрічав тільки в спреях!!!!!!ну є і не в спреї,але то змазка для сексу,на силіконові основі серйозно!!!!в мене і така була!!!але нею вилку не мазав!!!
teodor4ik:
--- Цитата: alex2.0 від 07.12.2009, 00:25:00 ---...ну є і не в спреї,але то змазка для сексу,на силіконові основі серйозно!!!!
--- End quote ---
Діалог в сексшопі:
- у вас є силіконова смазка?
- є різні... вам для чого?
- в штани напхати...
- ???
- З ровером є*усь!!!...
:D
skaz:
ну ви й палите :D
alex2.0
в мене Мурізк по мануалу пише 7,5 масло лити, але я собі залив в одну ногу 7,5-а в іншу (там де відскок, щоб він був швидше) 5.
В мене масло синтетика Мотюль - вилка чудово працювала навіть в -15
Бери синтетику і не парся
Навігація
Go to full version