ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

вилочне масло

<< < (5/11) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Pozitiff від 06.12.2009, 17:01:38 ---може літолом))) тіки я би не радив нми мазати, він з алюмінієм взаємодіє

--- End quote ---

поняв, викреслюєм... шо тідкажеш тої ж консистенції але без літія?

Pozitiff:

--- Цитата: teodor4ik від 06.12.2009, 17:04:19 ---поняв, викреслюєм... шо тідкажеш тої ж консистенції але без літія?

--- End quote ---

там вообще яка ванна?? смазочне в ногах буде з демпферним контактувати??

alex2.0:

--- Цитата: Pozitiff від 06.12.2009, 17:14:52 ---там вообще яка ванна?? смазочне в ногах буде з демпферним контактувати??

--- End quote ---
там повітряний демфер!!!!!

а тепер по темі:
літол,вазелін-не канають проникність мала,змащувана плівка не стійка,тобто сальники їх згортають і пари тертя працють в суху (а літій в литолі взагалі негативно впливає на ноги і сальники )
я б радив якесь мінеральне масло лити!!!!
я використовую силіконуву змазку,ну так всяке гімно не липне,відштовхує воду,але літом всі ноги були в пилюці,бо виробник не рекомендує витирати змазку після нанесення!!!!

Erazel I-st:
Ото зброрище телепнів, і Тед самий великий. Тед, блін, УТОЧНИ КУДА ЗМАЗКУ. Якщо між сальніком і пильником то треба брати змазку для низькооборотних підшипників. Щось типу технічного вазеліну. Якщо в вилкі передбачено використання і масла в штанах то заливається 15W амортизаційне(заїдеш дам).   

teodor4ik:

--- Цитата: Pozitiff від 06.12.2009, 17:14:52 ---там вообще яка ванна?? смазочне в ногах буде з демпферним контактувати??

--- End quote ---
яка ваапще ванна може бути в дуал ейрі??? *dontknow* там ПОВІТРЯНИЙ демпфер... мастити тра тіко ходові частини

--- Цитата: erazel від 06.12.2009, 20:17:35 ---УТОЧНИ КУДА ЗМАЗКУ. Якщо між сальніком і пильником то треба брати змазку для низькооборотних підшипників.

--- End quote ---
так от така як правило і є літієвою... такшо починаю дійсно думати про вазелін...

а вот шо робити з штанами? там ванни не положено, знач тра шось шо само насмерть тримається... ХТО шось чув просиліконові смазки в формі спрея?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version