ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
вилочне масло
Erazel I-st:
Так само як масляний але отвори менші.
alex2.0:
--- Цитата: erazel від 04.12.2009, 21:09:18 ---Доречі вилочне можна взяти на пару чоловік. Кожному по 300 грам і скидатися по 60-70 грн і взяти в Слава-мото(доречі воно на східному навпроти літака, за церквою). Тут інше питання. Ти вже рішив яку густину хочеш? Я б на зиму радив лити 2.5-5W. Бо густіші будуть робити вилку туповатою при холоді.
--- End quote ---
ну в мануалі пише що вязкісь треба-7,5!!!
ну так я в курсі,що вязкість масла змінюється з температурою (хоча в мене діапазон регулювання відскоку досиль широкий).....от і думаю чи варто міняти вже,чи весною,а зиму ще на тому відкатати??
Дописано : 05.12.2009, 18:12:19
--- Цитата: teodor4ik від 05.12.2009, 01:28:14 ---мені б ваші проблеми :) хтось знає як працює повітряний демпфер? :'(
--- End quote ---
а шо за вилка???шо за проблеми???
teodor4ik:
--- Цитата: alex2.0 від 05.12.2009, 18:11:14 ---а шо за вилка???шо за проблеми???
--- End quote ---
noleen mega air racing :D аналог сіда... точніше то сід його аналог... гоночна кантрійна вилка вагою 1,36 кг, а як спиляти кріплення тросів і дицкових гальм то ше легша буде...
проблема демпфер стоїть мов скеля непорушний... вилка стискається і всьо... назад не ідьйоть... вот і хочу поняти шо йому є... чи просто я дурак шото завтикав... там клапаночок є на стискання працює, пропускає повітря... а вот як воно розжимається???
alex2.0:
--- Цитата: teodor4ik від 05.12.2009, 20:13:15 ---noleen mega air racing :D аналог сіда... точніше то сід його аналог... гоночна кантрійна вилка вагою 1,36 кг, а як спиляти кріплення тросів і дицкових гальм то ше легша буде...
проблема демпфер стоїть мов скеля непорушний... вилка стискається і всьо... назад не ідьйоть... вот і хочу поняти шо йому є... чи просто я дурак шото завтикав... там клапаночок є на стискання працює, пропускає повітря... а вот як воно розжимається???
--- End quote ---
1,36 кг?????й....насос :o
ну хз хз.....ти її вже розбирав????якшо розбирав,то мож коли збирав,то шось не так поставив!!!во мануал- http://idriders.com/proflex/resources/00_AirForkManual.pdf хоча ти напевно вже бачив.
ну по ідеї....вилка прожимається до кінця, тоді клапан демфера-закривається і йде розжимання вилки,а повітря має проходити через якийсь отвір січення якого-менше за відкритий демпфер,корч шукай маленьку дирочку,яка могла би забитись,або просто промий клапан!!!!!! хоча то тільки мої догадки,бо з конструкцією вилки не знайомий!!!
teodor4ik:
--- Цитата: alex2.0 від 05.12.2009, 21:13:40 ---1,36 кг?????й....насос :o
ну хз хз.....ти її вже розбирав????якшо розбирав,то мож коли збирав,то шось не так поставив!!!во мануал- http://idriders.com/proflex/resources/00_AirForkManual.pdf хоча ти напевно вже бачив.
ну по ідеї....вилка прожимається до кінця, тоді клапан демфера-закривається і йде розжимання вилки,а повітря має проходити через якийсь отвір січення якого-менше за відкритий демпфер,корч шукай маленьку дирочку,яка могла би забитись,або просто промий клапан!!!!!! хоча то тільки мої догадки,бо з конструкцією вилки не знайомий!!!
--- End quote ---
мануал фуфло... я вже читав його, чуть шо "Зверніться до кваліфікованого майстра"... є ше ман по розгону її з 75 до 100мм., там хоть пишуть як і чим розкручувати і чим не змазувати... клапан нормальний, провіряв... але на то він і клапан шоби в 1ну сторону пускати... шо він і робить... доречі тиск в демпфері взагалі нахрена? регулювати "швидкість реакції"? а ше там якось прелоад регулюється... шо таке прелоад? то часом не є розмір зворотного клапана?
а вот промити я її помию завтра... просто ше руки не доходили... а не, доходили... я старий вазелін старими трусами на палці стирав зі штанів :D
Навігація
Go to full version