ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

вилочне масло

<< < (2/11) > >>

Pozitiff:
сказ прав в вилку тре тіки вилочне, бо кажуть шо від левих масел вилці жопа може настати. в вилочному присадки спеціальні є для норм роботи падвески

alex2.0:

--- Цитата: skaz від 04.12.2009, 18:21:51 ---для вилок тре вилочне масло - а для КПП то для КПП, воно ж там діє як змазка тільки, а в твоїй вилці, ще й як демфер.

Motule - кльове масло, може в Славамото є механіки і в них надпочате масло, то налеють скільки тре.

Або Теда питай

--- End quote ---
еее.....нє чел!!!!ти мене не зрозумів!!!!в механічних коробках для змазки,а в гідравлічних(автоматах)-є робочим тілом,тобто передає крутний момент від мотора на колеса,то я так тобі в загальному сказав,насправді воно трошки складніше!!!! корч по властивостях воно таке ж саме як вилочне!!!

skaz:
ну виробник би тобі тоді написав чел можеш собі взяти масло для коробки, умови в яких працюють масла різні і призначення різне

але вирішувати тобі - хочеш бути експериментатором вперед

Erazel I-st:
Доречі вилочне можна взяти на пару чоловік. Кожному по 300 грам і скидатися по 60-70 грн і взяти в Слава-мото(доречі воно на східному навпроти літака, за церквою). Тут інше питання. Ти вже рішив яку густину хочеш? Я б на зиму радив лити 2.5-5W. Бо густіші будуть робити вилку туповатою при холоді.

teodor4ik:
мені б ваші проблеми :) хтось знає як працює повітряний демпфер?  :'(

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version