Може-то я і не туда пишу, але таки накипіло настільки шо створюю простиню...
Багато шприхалів знають н аякому ровері катаю, для тих з ким я не вспів познайомитись - Bergamont blade dirt disk...
Куплений на початку минулого сезону... Не мыг натішитись аж до останнього випадку...
А тепер увага, хронологія подій і, власне, сама простиня:
- почалось все з того шо довелось замінити ланцюга, само собом розуміється шо і касету довелось замінити паравозом...
- два тиждня тому шось трапилось з манеткою (на задню перекидку), після розборки виявилось шо зломалась вісь пластмассової шестерні, яка відповідає за "моніторинг", тобто для того щоб я міг бачити яку передачу кручу...Менше з тим, викинув на...фіг і без того можу прожити, правда для збору манєтки до купи я витратив годину... Такий собі пазл і ніяких підказок. Шляхом перебору отримав порядок розташування елементів у клятому корпусі... Все би було нічого, навіть привик до того шо шось стало не туда: при переключенні на меншу зіточку часом перепригую дві...
- позавчора пішла спати манєтка, яка перемикає передні передачі... "А шлях би його трафив"
Сьогодня після розборки виявилось шо все всередині ціле... Я на радостях то все змастив та зібрав, благо досвід який-не-який присутній. Зкрутив я то все до купи, за трос тримаю, клацаю - працює... монтую то все щастя на місце, перекидаю роверець догори попом, клац-клац і знову шось там всередині злітає і я опиняюсь там, звідки починав....
Епілог...
Натягнув я з тої біди тросік з розрахунку на найбільшу зірочку, так і катаю...
На днях (тиждня через півтора, по зарплаті) мушу йти в РБ і прининувшись Теодорчиком буду намагатись спробувати знайти пару манеток за 195 грн...
Манетки чи то манєтки (не знаю як вірно) SRAM SX4
P.S. Може хтось має більший за мене досвід і шось порадить чи може допоможе у вирішенні данної проблеми.