ТехМайданчик > Спорядження
Велосипедний одяг і захисти
Віталько:
--- Цитата: erazel від 04.05.2008, 11:14:55 ---
--- Цитата: wolf від 04.05.2008, 10:35:55 ---а то тут більше пишуть: на велосипеді краще їздити в велошортах :D або дощовик використовується для захисту від дощу :(
--- End quote ---
Ти не повіриш ,але ми дощовик і від вітру використовуємо :D.
А на рахунок велошортів то ти не правий. Особисто я пишу що на велосипеді краще їздити в броньованих джінсах(так як я катаю). Так що :-X
--- End quote ---
Враховуючи той час поки ти на квіп переходив то ми ше і на велошорти тебе підсадим :)
Erazel I-st:
Ні. ЗАРАЗ не підсадите. Бо одного падіння хватить щоб ті шорти порвались на клаптя. А от коли зберу КК агрегат то буду думати. Там вже як вийде.
Andy:
--- Цитата: erazel від 04.05.2008, 10:46:22 --- Це ти скажи одному хлопаці на Вінері Алігаторі ;D. Наслухався таких порад у катає на 1-3, 1-4. Аж ноги в бідолаги відвалюються, зупиняється що 200 метрів перепочити....
--- End quote ---
Було-було :D
Але тепер не Віннер Алігатор, а Магеллан Поляріс ;)
Erazel I-st:
--- Цитата: Andy від 04.05.2008, 11:55:56 ---Було-було :D
Але тепер не Віннер Алігатор, а Магеллан Поляріс ;)
--- End quote ---
Ой, тоді не алігатор А Пантера. Не ти мався наувазі. А смуглявий кучерявий хлопчина що катає із Стасом і Фредом. Сонце і Вєталь знають про кого я.
Erazel I-st:
Ну і, панове? Чому заглохла така прикольна тема? Особливо мене запер пост Удава про те що контакти то відстій. Для новачків поясню - він перший серед нас всіх перейшов на контакти :D
Навігація
Go to full version