ТехМайданчик > Спорядження
Велосипедний одяг і захисти
tarasv:
erazel, ти на рахунок силового педалювання теж би конкретніше виразився, а то всі приймуть за істину і за сезон колінка повбивають. Є вже такі.
Erazel I-st:
Покажи мені людину У ЗДОРОВОМУ ГЛУЗДІ котра буде надриватися, коли можна переключитися на нищу передачу ;D.
Просто є категорія велосипедів де передніх передач нема(у мене в тому числі). І на понижену передачу не скинеш. І навіть 3-1 не завжди спасає, тому при їзді під горку або по сильно вязкому грунті треба прикладати зусилля. Ось тоді "пятка" і спасає, бо при їзді "носком" стопа банально гнеться віз зусилля. Звісно на довгі відстані ніхто так не їде, максимум 3-4 хвилини по складному відрізку.
tarasv:
--- Цитувати ---Коли пишите таке то уточнюйте що передачі мають бути не понижче, а конкретно такі коли каденс стає більше 60.
--- End quote ---
звичайно, оптимальний каданс 60-80 (90), але його не треба валити з язиком на плечах а поступово розвивати. Головний орієнтир, для того, щоб грамотно розприділяти нагрузку на ноги це розкручування на певній передачі майже до "заболтування" (це коли порушується плавне кругове педалювання) і після цього переключатися на важчу передачу. (думаю ніхто з нас не має датчика кадансу).
erazel, ще одна пропозиція, якщо хтось не повністю висловився, то краще доповнити, а не лажати. Це значно підвищить рівень культури не тільки на форумі.
Віталько:
--- Цитата: tarasv від 04.05.2008, 10:50:17 ---erazel, надіюсь ти розумієш, що так робити не годиться, ЦЕ ПУБЛІЧНА ОБРАЗА ЛЮДИНИ, не залежно від твоєї особистої думки треба слідкувати за своїми висловлюваннями.
Я надіюсь це цивілізований форум і модератори приниження не потерплять
--- End quote ---
Рілекс, тейк іт ізі, то не перший раз таке на форумі, ніц смертельного в тому нема :)
Erazel I-st:
--- Цитата: tarasv від 04.05.2008, 10:50:17 ---erazel, надіюсь ти розумієш, що так робити не годиться, ЦЕ ПУБЛІЧНА ОБРАЗА ЛЮДИНИ, не залежно від твоєї особистої думки треба слідкувати за своїми висловлюваннями.
Я надіюсь це цивілізований форум і модератори приниження не потерплять
--- End quote ---
Потерплять. Посиди з моє тоді поймеш ЧОМУ. Він тут вже всіх достав своїми БЕЗПІДСТАВНИМИ наїздами і образами. Інколи пристрілити його охота. Обсирає всіх і вся. А я не стіна, у мене нерви не залізні.
З.І. Але так уж і бути, заради тебе (щоб не псувати тобі задоволення від перечитування форума) витер свій пост ;)
Навігація
Go to full version