Розказую: ситуація з розряду "Сам дурак".
Катались біля стадіону ДЮСШ(той що за Орнавою). навпроти сиділо 4 студентів медакадемії (Кубинці, як вони казали 3 хлопці одна дівчина) з ними сидів мужик років 30-35 попивали пивко, підійшов він попросив дати одному з студентів покататися, ну я був навпроти (тобто в куті біля перил) переїхав я на їх сторону дав тому проїхати кружок, той проїхав, попросив інший проїхатися, ну інший проїхався, я спокійно вернувся назад до перил, десь за пів годинки підійшов той що просив для них велосипед і попросив тоже спробувати, я як щось передчував, скинув передачу на нижчу, скинув велокомпютер він катнув, вернувся попросив ще кружок (була 19год +- 10хв)... на другому крузі він спокійним темпом звернув на виїзд, я зразу побіг за ним, але щоб він не втікав то просто доганяв його, майже догнав на перехресті біля орнави, він проїхав перехрестя я перебігав і тоді він почув що я біжу (метри 3 не вистачило), я почав кричати СТІЙ і т.д. і т.п. він зі всьої дурі почав крутити хоть передача маленька була, але відірватися йому таки вдалося тим більше я не спрінтер і коли я був біля будинку там де пультова охорона, то побачив як він вїхав в двір будинку Танцорова 2 (там де Техномаркет) добіг я до того двору попросив хлопця щоб постояв з одної сторони я побіг з другої, але його не було, обпитав людей навколо - ніхто нічого не бачив (аж реально дивно), потім ще походив навколо будинку, в сторону озера, аж потім ще додумався по підїздах пройтися, але нічого - ніде ні сліду. Потім даішників побачив, вони мене оформили - орієнтировку своїм передали, потім відділок один-другий, до середини ночі заяви протоколи, перегляд фоток (пару подібних лічностей бачив на фотах, але то справа міліції).
Орієнтіровка: мужик середньої тілобудови русяве мутне волосся на руках татуєровка чи то ДМБ чи що і ще якась фігня, одітий був подібно до грущика (спортивні темні штани, туфлі з гострими приплюснутими носками, жилетка сіро-коричнева).
Велосипед: MONGOOSE COMP TYAX сірого кольору
http://lh5.ggpht.com/_jFznZ1zyZAk/SJamKJhyRwI/AAAAAAAACY0/VKh9DnolmqM/s800/DSC06674.JPGболотники чорні, фляга сіра фляготримач сріблястий, насос був під рамою, задній світловідбивач, і кріплення на маячок під сідушкою, передній свідловідбивач відломаний, кріплення на спідометр на рулі, корпус правої переключалки трохи поцарапаний, краска на рамі в районі кріплення сідла трохи затерта від тросика з замком, спереду під емблемою наклейка Ровербайк.
Останнє де його бачив як вїхав в двір будинку Танцорова 2 - є підозри що поїхав вверх в район 6 школи, або взагалі через руську в район неотеку- готелю "Тернопіль".
Знаю що сам винен, але пишу не щоб послугати рекомендації (доречі колишня рекомендація Еразеля про скидання на нищу передачу чуть мене не врятувала) чи щось, а щоб збільшити ймовірність вдалого завершення історії. Звичайно міліції буде шукати, але хто де буде кататись, прохання звертати увагу на велосипед з подібним описом, їх в нас можна на пальцях порахувати.
Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію. Про перебіг подій теж повідомлю тут.