ТехМайданчик > Ровери
плачте шоссероводи...
Anri1214:
просто справа в тому получається що поки що на сьогоднішній день є і велике натхнення і бажання і кошта (поки що...))))), тобто все, але от з того що є в наявності в Тернополі нема з чого вибрати просто напросто... Сьогодні також дзвонив в Дніпропетровсь і цікавився Треком 7200 гібридом http://www.bikeshop.dp.ua/catalogue.php?r=22&cat=72&id=173
Правда рама не дуже підходить... Лише 20 є... А мені хоча б як мінімум 21...
CoRacK:
В тих шосерів рама взагалі 50 см, а це 19,5 рама, то вони тим більше не підходять *No*.
В віллерів рами великі 56 см, знайомий недавно взяв, як і трек 7200 на алівіо, здається, то в тій будці велоремонт, що коло ельдорадо. Коло 3000 грн дав точно не пам'ятаю.
Anri1214:
--- Цитата: CoRacK від 04.07.2009, 00:39:04 ---В тих шосерів рама взагалі 50 см, а це 19,5 рама, то вони тим більше не підходять *No*.
В віллерів рами великі 56 см, знайомий недавно взяв, як і трек 7200 на алівіо, здається, то в тій будці велоремонт, що коло ельдорадо.
--- End quote ---
точно так (на рахунок будки)... а щодо рами, то мені справді замала рама не підійде, коли буде коротка в тому буде основна проблема, хоч скажемо я й не куплю собі шосера (пока) але посадка в мене виключно шоссейна, не дивлячись навіть на те що в мене мтб... На ньому сиджу саме так, ну хто катався зі мною то впершу чергу це відзначають... Тому впершу увагу хочу щоб бубло зручно, а далі в другу чергу звертатиму увагу на обвіс...
teodor4ik:
--- Цитата: Anri1214 від 04.07.2009, 00:42:40 ---точно так (на рахунок будки)... а щодо рами, то мені справді замала рама не підійде, коли буде коротка в тому буде основна проблема, хоч скажемо я й не куплю собі шосера (пока) але посадка в мене виключно шоссейна, не дивлячись навіть на те що в мене мтб... На ньому сиджу саме так, ну хто катався зі мною то впершу чергу це відзначають... Тому впершу увагу хочу щоб бубло зручно, а далі в другу чергу звертатиму увагу на обвіс...
--- End quote ---
бери мій... там винос вниз скрутиш... і поїдеш лежачи... :D ... правда в мене труба від сідла до каретки не так круто йде... а так 100% така сама як в 20річного харківського шоссера... поки я не поміняв обвіс...
Anri1214:
просто скажу по правді зроблю наступним чином... Якщо візьму чисто шоссера то продавати свого трека точно не буду... Якщо ж брати гібрида, тоді віддаю мтб однозначно...
Навігація
Go to full version