ТехМайданчик > Ровери

плачте шоссероводи...

<< < (3/7) > >>

Andrizzio:
той фуджі якась суміш гібрида і шоссе. А Giant файний. Різниця в 1000 уах  *dontknow* . Має бути таке шо один тобі полюбе подобається більше. Так шо вибирай.

xlibes:
Я би на такий сабж ніколи не зазіхнув.
Хіба кишеня ну просто би сильно тиснула.
По-перше, як вже зауважили - доріг нема.
По-друге, дорогий він буде в експлуатації.
Якусь детальку поміняти і попадаєш на шалені гроші.
І то, не те що в Тернополі, а й в Україні можна не дістати деталей.
Та й страшно буде на такому їздити у нас.

(Це я висловив власну думку)

Andrizzio:
Поки будеш вибирати, попробуй постав сліки на свій КК, може поможе на деякий час  *johndoe* .
Бо, додам до Славка, ям в нас ніколи не зменшиться  *No* :(

CoRacK:

--- Цитата: Anri1214 від 03.07.2009, 21:44:19 ---Скажу чесно... Вчора пройшлись з Еразелем і передивилсь усі варіанти... Був і Келліс і Бергамонт і Лідер Фокс і Віллер... Чесно сказати ні один не підійшов... У кожного свої плюси і суттєві мінуси... Що далі робити важко сказати... Сьогодні почав активно шукати в неті... Натрпаив на деякі варіанти... Зокрема дуже зацікавив цей на веломаксі http://www.velomax.lviv.ua/store/index.php?controller=product&path=19&product_id=309
і ось цей http://www.veloonline.com/view.shtml?id=1904 на велоонлайн...
а що ви скажете???

--- End quote ---
Забий, вибирай гібрида по кольору :). Будь-який гібрид ціною коло 4000 грн., якщо на нього поставити покришки шириною 28 мм і надовбати їх до 4-х атм., буде котити і летіти по наших ямистих дорогах і дорогах з крупнозернистим асфальтом не гірше шосера *hurray*.

P.S. Чесно скажу (і читав, і сам перевіряв) на крупнозернистому асфальті всі переваги шосера, крім ваги зникають :(. Тому я категорично не рекомендую шосера, за ті роки, що я їжджу на ровері, я помітив лише погіршення стану доріг у нашій країні, на одну відремонтовану ділянку приходиться 10 таких розбитих, що хоч вбийся :'(.

xlibes:
За крупнозернистий асфальт, разом із дупою, підпишуся за кожне слово.
Тут весь такий, але рівно зроблений.
Проте є багато латок - все щось перекладають, перекопують, перепідключають, плюс багато люків.
Задивишся - можна влетіти у вибоїну, чи криво вставлений люк.
Але якщо потрапиш на смужку гладесенького асфальту і шосером - то просто кайф...
Одним словом - тре всюди бути пильним.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version