ТехМайданчик > Ровери
Вибір вилки, порадьте будь ласка.
teodor4ik:
140 не вирве тобі стакан?
регульовані як правило добре пашуть на мінімумі, і чим вище, тим гірше, особливо якшо наверху занадто завалює стакан
имхо
Andrizzio:
--- Цитата: teodor4ik від 29.08.2012, 18:03:28 ---140 не вирве тобі стакан?
регульовані як правило добре пашуть на мінімумі, і чим вище, тим гірше, особливо якшо наверху занадто завалює стакан
имхо
--- End quote ---
тільки імхо, ніякий стакан нічо не вирве, то ж не дропи і вилка 180-200 на хардтейлі
ти не порівнюй гімно з вилкою, як вона в робочому стані то вона працює одинаково і на 100 і на 140, а як ій вже триста лєт в абєд то вона тільки на бардюрі і спрацює.
я би радив талас, з функціональності, хочеш їдеш на 100 як кантрі з низькою посадкою, а хочеш 140 в розслабон на сідушці або агресивніші спуски. різноманітніше буде )
або знайти той самий рокшокс з змінним ходом, може і дійсно буде простіше з замінниками.
teodor4ik:
--- Цитата: Andrizzio від 29.08.2012, 21:29:26 ---ти не порівнюй гімно з вилкою, ... знайти той самий рокшокс з змінним ходом....
--- End quote ---
я якраз про рекон з ютурном і говорив... на хт розрахованому на 60-80 ходу, а не, то на жесть, 140 якраз і буде працювати тіко на ямах і при швидкості поза 30-40 км/год. і ше не дай боже повітряна... як той мій нолін з карери якому "триста лєт в абєд" 8)
Andrizzio:
--- Цитата: teodor4ik від 30.08.2012, 10:22:57 ---я якраз про рекон з ютурном і говорив... на хт розрахованому на 60-80 ходу, а не, то на жесть, 140 якраз і буде працювати тіко на ямах і при швидкості поза 30-40 км/год. і ше не дай боже повітряна... як той мій нолін з карери якому "триста лєт в абєд" 8)
--- End quote ---
ти просто не їздив на нормальних вилках, а чермет то полюбе клинить на стертих башингах, і чим більший кут то тим більше клинить :(
а зараз ніхто не робить кроскантрі на 60-80 ходу, 100 в основному, а ше врахувати сег і з 140 лишиться 110-120 - так шо всьо нормально.
Erazel I-st:
Ну по перше в Рокшоксів від зміни ходу жортскість не міняється. По друге у них ВСІХ хід міняється, як не крутілкою то зніманням проставок в повітряній/пружинній камері. Тому хватає раз виставити хід під свій велосипед і забути. Чи хтось часто міняє хід на своїх РокШоксах? :) та й ще й ви дивились що мають ті Фокси з настройок. Походу ті Р і РЛ то Ребаун і "Ребаунд та Локаут". Тобто самі базові настройки. А у Ревелейшена навіть Дуалейр є, тобто окремана накачка позитивної і негативної камер.
Тому все ж я за Ревелейшн. Бо доплачувати 1000 грн "бо то Фокс" буде лише останній довбень.
Навігація
Go to full version