ТехМайданчик > Ровери

Вибір вилки, порадьте будь ласка.

(1/20) > >>

shkvarok:
Зараз катаю RS dart2, досить хороша вилка для кк але катаю не тільки кк, і вона дуже погано відпрацьовує дрібноту, приглядів ось цю http://www.foxracingshox.com/bike/10/forks/32_TALAS, може хтось стикався з фоксом і може щось сказати, ще дуже цікавить питання що маєтся на увазі (TRAVEL 5.9 inches (150mm)TALAS travel adjust 150-130-110) , як я зрозумів в ній можна змінювати хід 150-130-110 ?? чи це просто є ця сама вилка в різних модифікаціях, якщо всетаки можна міняти хід то як це робиться, круцьками на самій вилці чи розбирати ? чи щось доберати і міняти в середині чи як??? буду вдячний за толкову відповідь.

Erazel I-st:
Фокс? Робота - ГУТ. Все остальне В ЖОПУ. Вибаглива, манірна, глючнувата вилка що вимагає частого ТО. Ці все епітети стосуються ВСІХ вилок Фокс. Думай сам чи воно тобі треба, враховуючи то що в україні сервісника Фокс нема. де розходніки брати буш?
 ну і ціни на Фокси не забуваєм. бери собі якогось РШ Пайка і не парся. Краще Рокшоксів по простоті обслуговування(а ми живем в місті де все треба робити самому) нічого нема.
 А по тому Фоксу то хіж там міняється переключатилем в верху вилки, я так поняв він трьохпозиційний(у РШ зміна ходу відбувається поступово а не попозиціях)

shkvarok:
Теж на пайк дивився як варіант, там теж можна міняти хід ? на сайті в них пише Travel   95-140mm / 140mm / 110-140mm, як це там робится не знаєш ? я так і не можу вїхати цей пайк він повітрянний чи пружинний? чи той і той? і як він дрібноту відпрацьовує?

Erazel I-st:
На рахунок пайка то я тобі можу організувати покатушку на пайку(в друга є) на сотні. Або ж випроси вєталя хай дасть катнутися на Торі. У ВСІХ РШ починаючи від тори 318 і до Домейна(у Тотема, Ліріка і деяких Боксерів інший) одинаковий демпфер, лиш регулятори різні.
 Зміна ходу поступово крутілкою якщо версія U-turn. Якщо хід вказаний в виді 95/110/140 значить хід незмінний, і треба міняти проставки в нозі вилки. Якщо ж 95-140 то хід міняється крутілкою.
 Вилки є як пружинні так і повітряні(Soloair), повітряні часто немають зімнного ходу, непомню чи є 2-step Air Пайки(ліріки і Тотеми є), у цьому випадку вилка повітряна і має змінний хід.
 Номер моделі впливає лиш на наявність регулювань, хіба що у самого верхнього ще й шток алюмінієвий а не стальний.
 Дрібноту він відпрацьовує нормально, не супер, але ковтає все що має ковтати і не теліпається як мурзіки від любого натиснення. Для Олмаунтіна пайк став майже легендою. Легка вилка яка працює на ура і витримує легкий Фр. За такі гроші(да й за більші собсно теж) мало є конкурентів  :)

shkvarok:
Дякую за толокову відповідь, буду ще чихлитись, може підскочу на сотню якось, маю можливість брати стафф в штатах, тому і вчипився за той фокс, тепер більш до пайка схиляюсь, єдине що фокс легший, але то таке.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version