ТехМайданчик > Спорядження
Купив вочки за 10 гривень
prizrak_design:
Я собі купив в "Оптиці" що в центрі на зупинці, за 59 грн., там розпродаж моделей якогось 2007 року чи шо, пару спортивних модельок ше було, не супер модні, але хоч скло і гарантія захисту від UV.
Yanek:
Я теж можу написати "ти дурний".
але від того нічого не поміняється, і ніхто розумнішим не стане.
Наразі аргументованих дописів не бачу. Чим реально можуть зашкодити такі окуляри, чим дорогі окуляри можуть помогти?
prizrak_design:
Пояснюю, якщо просто затемнені, а немає захисту від УФ променів, то надягнувши такі окуляри зрачок відкривається ширше, і потрапляє на твою сітківку купа УФ-променів, після цього чекай хвороб типу катаракти і т.д. По суті для очей безпечніше без окулярів ніж в таких!
teodor4ik:
по поводу уф захисту... китайці пишуть 100%... а люди пишуть uv100,200,300,400 та клас захисту від 1 до 5
тому уф 100%... 100% не варто брати...
здавалось би фігня але!!! при натягуванні темних окулярів зіниці розширюються(розслабляються) бо стало темніше, і як наслідлок пропускають більше уф ніж без окулярів...
тому краще без окулярів ніж з говеними... а про царапини, то окрема справа... і 1й крок до косоокості..
Andrizzio:
--- Цитата: Yanek від 12.05.2009, 10:33:48 ---Я теж можу написати "ти дурний".
але від того нічого не поміняється, і ніхто розумнішим не стане.
Наразі аргументованих дописів не бачу. Чим реально можуть зашкодити такі окуляри, чим дорогі окуляри можуть помогти?
--- End quote ---
почитай в інтернеті про окуляри і не пиши тут дурних повідомлень, ту інформацію можна знайти за 1 хвилину, а ми тут 2 дні вже тобі пробуєм шось толкове донести ;)
Навігація
Go to full version