ТехМайданчик > Спорядження

Купив вочки за 10 гривень

<< < (3/7) > >>

Yanek:
в неті можна знайти все - але переважно теорію.
ДЛя практики якраз і треба форум.
наразі ви всі толкаєте мені теорію, яку десь почитали.
Єдина практика з всього написана :

"мені наприклад заважає кілька маленьких царапин, очі сильно напружуються і болять" - дякую!

Ви мені скажіть, комусь ше херово було від дешевих окулярів? Якось воно відчувалося коли купляв дорогі і типу нормальні?
Во шо я питаю, колєги!

Віталько:
Херово буде тобі через 2 раз вищевказану причину - зіниця розширюєтсья а УФ промені фігачать на всю. Ліпше купи дорожчі

Andrizzio:
вдінь дешеві а потім дорогі і пройдися по прямій, порівняй яке заломлення зображення в дешевих і дорогих окулярах і сам поймеш

взагалі краще всього без них, я так і їжджу коли в повільному темпі, а на спусках то вдіваю від вітру і від мух

Yanek:

--- Цитувати ---взагалі краще всього без них, я так і їжджу коли в повільному темпі, а на спусках то вдіваю від вітру і від мух

--- End quote ---

Я певне буду дотримуватись тої ж філософії

teodor4ik:

--- Цитата: Yanek від 12.05.2009, 12:18:45 ---в неті можна знайти все - але переважно теорію.
ДЛя практики якраз і треба форум.
наразі ви всі толкаєте мені теорію, яку десь почитали.
Єдина практика з всього написана :

"мені наприклад заважає кілька маленьких царапин, очі сильно напружуються і болять" - дякую!

Ви мені скажіть, комусь ше херово було від дешевих окулярів? Якось воно відчувалося коли купляв дорогі і типу нормальні?
Во шо я питаю, колєги!

--- End quote ---

ті колеги яким стало хреново в форумі вже не сидять... бо ніц не видять...

вмирати тоже страшно з чисто теоретичних причин... практично в тому ніц страшного нема... чесно.. вже провіряв...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version