ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вибираємо покришки!
vitkov:
--- Цитата: vit від 23.06.2014, 23:44:41 ---Ну, на фолдінг семи найдешевше тут - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=2687&t=35108
--- End quote ---
тільки перед покупкою у цього продавця перепитайте який надпис на шинах суцільний білий чи як має бути всиредині сірий металік по боках контури
бачу Фолдінгові 2.1 такі 300 грн за штучку
vit:
Думаю такі такі як на фото.
Сьогодні буду замовляти, може ще хтось? Доставку поділимо.
myr4inkofff:
Такі самі купив на вихідних, 26-2,10 з каркасом на Шептицького за 280,00 грн. Чорного кольору. Колір "мокрий асфальт" були дешевше, але мені колір тільки чорний підходить.
vit:
--- Цитата: myr4inkofff від 24.06.2014, 11:35:53 ---Такі самі купив на вихідних, 26-2,10 з каркасом на Шептицького за 280,00 грн. Чорного кольору. Колір "мокрий асфальт" були дешевше, але мені колір тільки чорний підходить.
--- End quote ---
А по лінку який я дав вище вони 230.
vitkov:
--- Цитата: vit від 24.06.2014, 13:46:07 --- А по лінку який я дав вище вони 230.
--- End quote ---
по лінку 230 грн Wire - звичайна покришка на стальному корді.
а за 300 грн Folding - покришка на кевларовому корді - фолдінгова. Більш легка, складається як камера.
Послуги Нової Пошти 27 грн за пересилку плюс 27 за пересилку грошей продавцю разом 54 грн
Folding - покришка на кевларовому корді - фолдінгова. Більш легка, складається як камера.
Wire - звичайна покришка на стальному корді.
Часто бувае так що краще піти і купитина Шептицького ніж мати справу з інтернет продавцями
Навігація
Go to full version