ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Вибираємо покришки!
mix_g:
--- Цитата: vit від 23.06.2014, 10:50:56 ---
Хлопці, ви чого тут коні мочите? Про семи вже давно всі і все знають, про фізичні процеси при гальмуванні теж.
От жартівники :)
--- End quote ---
а ну-ну просвіти мене ::) а то я поки що не знаю що брати на наступний сезон, а лишні гроші витрачати не охота на випробовування
в пятницю їхав між тубдиспансером і авторинком, пробив колесо, витягнув з покришки цвях довжиною 7-9 см і діаметром 2-3 мм, от так мені не везе :(
Vadila:
в кевларовій покришці смарт сем в середині є якась проволка дрібна, бо пробив колесо, і витягнув два маленьких кусочка проволки, думаю чи то вже покрі ппц, чи то інородне тіло, що скажете?
vit:
--- Цитата: mix_g від 23.06.2014, 16:52:09 ---а ну-ну просвіти мене ::) а то я поки що не знаю що брати на наступний сезон, а лишні гроші витрачати не охота на випробовування
--- End quote ---
Я наприклад на днях планую замовити знову пару семів, тільки 2.1, і третю якусь зубату на перед щоб на стежках в поворотах краще тримала.
--- Цитата: mix_g від 23.06.2014, 16:52:09 ---в пятницю їхав між тубдиспансером і авторинком, пробив колесо, витягнув з покришки цвях довжиною 7-9 см і діаметром 2-3 мм, от так мені не везе :(
--- End quote ---
Що тут скажеш. Я наприклад, на минулому тижні якогось дня два рази пробив заднє колесо, а до того останній раз пробивався минулого літа.
Andrizzio:
--- Цитата: vit від 23.06.2014, 23:28:03 --- Я наприклад на днях планую замовити знову пару семів, тільки 2.1, і третю якусь зубату на перед щоб на стежках в поворотах краще тримала.
--- End quote ---
де будеш брати? може би я тоже
vit:
Ну, на фолдінг семи найдешевше тут - http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=2687&t=35108
Навігація
Go to full version