Вчора машиною їхав в по Збаразькій в бік Крушельницької, біля "Млина" догнав велосипедиста. Той їхав по краю дороги вздовж тротуару, перед ним машина, теж близько до тротуару, так що велосипедист між нею і тротуаром вже не вміщається. Ну і доганяю перед світлофором їх я, зміщуюсь лівіше, щоб між мною і тротуаром було ще місце велосипедисту і підкочуюсь до машини, яка вже починає гаьмувати на світофорі.
І тут, ні з того ні з сього, це "чудо", не показуючи поворот, не оглядаючись, різко бере вліво і виїжає на середину полоси, тоді ще й різко лупить по гальмах, аж колесо пішло юзом, бо машина спереду вже доїхала до світлофора і зупинилась. Відповідно ззаду різко луплю по гальмах вже я, бо ще трохи і вїду йому в заднє колесо.
Тоді це "чудо" стає між 2 рядами, тобто зліва від того авто, яке не зміг обїхати справа, і чекає зеленого. Я подумав - ну ладно, мож на кульці хоче наліво повертати, хоч то і не по правилах, але ніфіга - поїхав прямо далі, на крушельницької. Тобто то йому просто приспічило обїхати те авто, що їхало перед ним.
Мля, вот реально в чоло би дати! Я собі такого на велі ніколи не позволяю - не влажу між машиною і тротуаром - стою позаду. бачу що машина включила правий поворот - теж стаю позаду і не лізу справа від нього.