ТехМайданчик > Ровери

Нова рама.Варто?[updated]

(1/7) > >>

Erazel I-st:

Ось ці дві рами претендують на заміну моєї Рокмашини. Які думки будуть по цих рамах? Просто РМ мені заважка, да й для того щоб просто носитися по лісу її не треба, вона хоче більшого, а я їй цього дати неможу.

wuwuzange:
незнаю яка якість, але в описі вказано що на таку раму ставити тормоза  BB тільки 360!!! моделі   ;D

Andy:
Еразель, рама прикольна, не спорю. Але для чого? Для їзди по асфальту під 20 км/год?

ІМХО, та, що стоїть на твоєму гібриді, краще підходить для тих умов, в яких ти катаєш :)

Erazel I-st:
Та в тому то й діло що незовсім.Я хочу КК байк.Бо замітив що байк віталька не гірше мого розганяється і котить. В той же час вузькі колеса в бездоріжжі мішають. Ось і думаю до 26 коліс повернутися. А цю раму вчора випадково зустрів.А сьогодні зранку чогось її захотів.Сильно захотів.Може до вечора мене попустить  ;D.  але погодьтеся рама красива. І не така вже й дорога. Якби не клятий курс бакса то б була під 2500 грн. А ти Енді свою не набагато дешевше взяв(1000 якщо память незраджує)  ;D

Andy:
А, ну якщо така справа - то можна і глянути :)

Я свою брав за 800 грн (на той час то 160 долярів було :)) Ну в мене ростовка 22 дюйма.

А може щось підбереш люміньове, і збережеш гроші на запчастини, ніж брати карбон за 550....  ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version