ТехМайданчик > Ровери
Нова рама.Варто?[updated]
Erazel I-st:
Ціна вже до 500 опустилась кажись. Може і люмінієве найду. Якщочувак не продасть до травня(до мого ДН) то це буде знак долі і візьму собі його.
З.І.Якдумаєте за скільки реально продати фреймсет і вілсет мого гібрида?
CoRacK:
Краще постав хороші широкі 44-48 мм (агресивні або не дуже :)) покришки на свій гібрид і бездоріжжя буде долатися без проблем, крім того діаметр колеса буде більший, ніж у 26" МТБ, що покращить проїзд нерівностей (перевірено на власному досвіді).
Єдина проблема в тому, що у Тернополі знайти хороші покришки до гібрида майже не реально :( , мене рятує те, що на моєму гібриді напівсліки по 980 г і з товщиною стінки по середині 5 мм :). Довго стирати буду :).
Erazel I-st:
Майже переконали. Тоді певно буду шукати або хорошу легку алюмінієву раму, або вилку під 28-29 колесо. Бо мої сліки і та РСТв лісі просто жах.
Andrizzio:
ану поясніть мені раз згадалося тут - для чого робиться ровер з заднім колесом 26, а переднім 29? вже не раз в неті бачив
Erazel I-st:
Ти чого.з дуба рухнув? Я ж казав АБО.Або раму під 26 колеса або вилку нормальну під 28. А ти бачив не 28/26 а 26/24. Це робиться для легшого розгону. Бо 26 колесо важче розкрутити чим 24.
Навігація
Go to full version