Загальний > Здоров'я
Їдло
peppermint:
Зараз поділюся рецептом класного дуже смачного і ситного салату на канапку.
На порцію салату треба:
2 яйця,
2 голандських сирки плавлених типу "дружба"
майонез
часник
Приготування:
яйця варити вкруту, потім розтерти на терці на самій дрібній. Опісля так само на терці розтерти 2 плавлених сирки. Легше буде терти, якщо перед тим сирки потримати у холодильнику. Далі сирки (уже перетерті на терці) змішуємо з перетертими яйцями, добавляємо майонез до стану такої густої каші, наостанок дусимо через часникодавку 2-3 зубчика часнику. Потім все вимішуємо. Можна напхати в банку, а можна зразу на хліб намастити. Тримає досить довго. Мені для ситості хватає 2 канапки. Єдиний мінус - з рота тхне часником ну і в дорозі я не знаю - може хотітиметься більше пити. Але плюсів теж вистачає....часник класний антисептик. Опісля можна воду і з колодязів жльокати і не буде у Вас діареї.
teodor4ik:
--- Цитата: peppermint від 30.07.2010, 15:44:46 ---Зараз поділюся рецептом класного дуже смачного і ситного салату на канапку.
На порцію салату треба:
2 яйця,
2 голандських сирки плавлених типу "дружба"
майонез
часник
--- End quote ---
гм... цей салат називається "жидівський"... а вот чо ти назву зашифрував? 8)
peppermint:
До речі щодо назви салату. Так колись році в 1999-2000 на першій моїй роботі обізвала цей салат одна співробітниця. Хоча я так і не зрозумів чому жидівський.
teodor4ik:
--- Цитата: peppermint від 30.07.2010, 23:48:26 ---До речі щодо назви салату. Так колись році в 1999-2000 на першій моїй роботі обізвала цей салат одна співробітниця. Хоча я так і не зрозумів чому жидівський.
--- End quote ---
в радянські часи то були самі дешеві компоненти.. далі пояснювати?
Стечкин:
--- Цитата: peppermint від 30.07.2010, 23:48:26 ---До речі щодо назви салату. Так колись році в 1999-2000 на першій моїй роботі обізвала цей салат одна співробітниця. Хоча я так і не зрозумів чому жидівський.
--- End quote ---
як тобы жиди вызу дали?
жидывський тому, що жиди люблять часник - учи матчасть, батанєг...
Навігація
Go to full version