Загальний > Здоров'я
Їдло
Віталько:
--- Цитата: CoRacK від 13.04.2009, 21:14:05 ---Я мав на увазі, що я не Корок, а Корак ;D.
--- End quote ---
Аа, не догнав :), сорі :)
xlibes:
Я на час поїздки беру в основному щось вуглеводневе.
Булочки, печиво, горішки, банани, конфети.
Останні, зручно поїдати на льоту - то певно найшвидші калорії.
Але на кожну поїздку стараюся взяти інші конфети, бо за три дні від одних і тих же починає нудити.
А на привалах - обідах, вечерях - намагаюся втиснути чогось ще більш калорійного і тугоплавкого,
щоб вже жири були і білки, так би мовити для відновлення (консерва - м"ясо криля, квасоля від "Вереса", канапки із твердим сиром).
Ну і продукти вибираються так щоб не зіпсувалися за 2-3 дні в дорозі - для цього я їх ще й рівномірно намагаюся знищувати, або викладати до общаку.
CoRacK:
--- Цитата: xlibes від 23.04.2009, 23:20:09 ---Мене мюслі тримають раптом 3 години і то без значних фізичних навантажень. Як паливо - мені не підходить. :)
--- End quote ---
Взагалі-то головне кількість, я беру в перерахунку на сухий стан 200-300 г пластівців вівсяних (або суміш пластівців) чи мюслів і в додачу родзинки грам 100 і можна ще фініки теж грам 100 та заливаю молоком тільки, щоб чуть-чуть покрило те все в термосі, закриваю термос і в дорогу :).
Віталько:
Доречі їх би потім ше чимсь залити (вже коли хавати буш) бо троха тяжко набухлі мюслі без води топтати :)
CoRacK:
Можна заливати мюслі безпосередно перед їдою.
--- Цитата: bhagavan від 24.04.2009, 18:34:52 ---мене вже ці мюслі задрали - в яку тему не зайдеш - мюслі
--- End quote ---
А як тобі гречка заправлена арахісовим маслом ;), можна з молоком?
Навігація
Go to full version