Загальний > Здоров'я
Їдло
xlibes:
Наскільки я знаю, Ромко не любить арахісового масла :)
bhagavan:
--- Цитата: xlibes від 25.04.2009, 00:47:17 ---Наскільки я знаю, Ромко не любить арахісового масла :)
--- End quote ---
Я не штунда і не алергік :) - люблю чи не люблю, але коли банани чи арахісове масло незважаючи на мою волю потрапляють у раціон - я їх їм і навіть отримую задоволення від тих гострих відчуттів якими супроводжується поїдання того, чого я не люблю:).
xlibes:
Ну я так і сказав - "не любить",
а не - "не їсть"
:)
teodor4ik:
доречі в мюслів є інший варіант... провіряв на собі..
звичайні кукурудзяні пластівці... позитивні тим, що запарюються в холодному вигляді...
я зазвичай вживаю їх розбовтавши будь яким йогуртом і засипавши попередньо запареними родзинками.. і покавалкованим шоколадом... за 4-5 хв можна вже їсти
йогурт бере швидко, а пластівці тримають... але є мінус тримає 2-3 години, а напхатись надовше не влізе...
в такому випадку не треба бавитись з термосом і іншими складностями... закалатав в якісь посуді і песец, якшо брати іогурт в квадратних коробках, то бовтати можна прямо в них, а потім викидати...
Віталько:
Так мюслям теж 5 хв треба, впринципі дома кинув в лоток який закриваєтсья, заляв водом/молоком/хточимхоче і забув :)
Навігація
Go to full version