А я не репортаж видів - видів той Аваланч, то якшо взяти тако то це дуже затяжний дх, але як підмітив Еразел то не дуже екстремальний, без трамплінів всяких. Найголовніше там то витривалість, і наскільки я памятаю то там був тільки один підйом, а так весь час майже спуск, от якраз нагостріша боротьба була на тому підйомі, в принципі як і в кожній КК гонці. Гонєют там переважно на короткохідних падвесах з однокоронками - типу ендуро-слоупстайл, 2коронок дужо мало - та й вони там в принципі й не тре. Найбільш складною задачею на мою думку є вибір гуми на ту гонку - бо покритя дуже змінюється (часом буває сніг в горах) сухе, говно, камінню, крім того мусить бути легкою і в той же час потужною(дх все таки).
В нас то тре їхати в Карпати, в принципі можна придумати якусь пародію на то (правда дх буде дуже мало), але хіба в кутківецькому лісі - в гідропарку взагалі нема шо робити.
А взагалі хочу в Карпати (от тільки гальма зроблю), така пропозиція сідаємо в пятницю в потяг - на ранок ми вже в Карпатах, тупо находим якусь горку, катаємось на ній, ночуємо і на наступний день додому. Є бажаючі?