Усьо, тепер і РокМашину перевів на контакти. Взяв у Теда "Спеціалізед". Ось моя цитата з іншої теми
Ха, та педальки дійсно супер. Плавні і тугі. Вщолкуються плавно і міцно, вищолкуються з мягким звуком, причому вищолкуються без проблем, але тримають міцно. Ще й вигляд супер. Я задоволений на всі сто відсотків. СЬогодні в них на РМ я ніби заново народився в велосвіті. Зовсім інші відчуття від РМ. Ніби вона скинула пару кіло ваги.
Велосипед став таки більш послушний і різкий на розгоні. При їзді від текстильника по Шота Руставелі зауважив непоганий накат велосипеда(зазвичай треба витрачати багато зусиль на підтримку швидкості), але чи то там просто спуск іде невеличкий чи таки легше було то треба буде ще вияснити. Та все ж я просто без зусиль крутив педалі, а велосипед летів вперед
.
також зауважив що зад велосипеда став краще видьоргуватися. Вже спокійно перетягую його через ями. Ніби і раніше педалі були цепкі і вдавалось тягати хвіст, але тут як в олійпійських іграх - "вище, швидше, краще".
Треба буде ще провести тестування влісі. Там вже зовсім інші пріорітети, і інші якості виходять на перший план.