Мандрівки > Майбутні
Критична Маса
udav:
--- Цитата: erazel від 08.06.2007, 09:36:38 ---А ти хіба не працюєш по пятницях? Як т ивстигнеш в Тернопіль до вечора.
--- End quote ---
Та яка нах.. робота коли у вас таке дійство!!! А серйозно то я постараюсь до обіда з роботою розрулити і з обіда відпроситись, хоча начальник як взнає навіщо то точно непустить тре щось придумати. ;)
kamyanets:
НА ТТ підкинули посилання на цікаву і корисну статтю
http://velopiter.spb.ru/articles/km.htm
bhagavan:
Ну взагалі для Тернополя негативні наслідки Критичної Маси нівелюються малою кількістю велосипедситів - до корків на дорогах я думаю не дійде, але водії трохи понервуються, це точно...
З точки зору моєї особистої позиції - Критична Маса - це окремий вид масового наперед спланованого хуліганства на дорозі :)
Zombie [Coffe]:
З точки зору моєї особистої позиції - Критична Маса - це окремий вид наперед спланованого потенційно можливого хуліганства на дрозі. В якому я нічого особливо поганого не бачу, але і відповідальності, яку у разі чого, із задоволенням, всі кому не лінь, навішають на мене і на Ромка нести не збираюсь. Тому участі в організації міроприємства не беру, і взагалі не знаю хто ту критичну масу придумав.
bhagavan:
:)
Навігація
Go to full version