Мандрівки > Майбутні

Критична Маса

<< < (3/12) > >>

Віталько:

--- Цитата: Zombie [Coffe] від 11.06.2007, 12:25:36 ---З точки зору моєї особистої позиції - Критична Маса - це окремий вид наперед спланованого потенційно можливого хуліганства на дрозі. В якому я нічого особливо поганого не бачу, але і відповідальності, яку у разі чого, із задоволенням, всі кому не лінь, навішають на мене і на Ромка нести не збираюсь. Тому участі в організації міроприємства не беру, і взагалі не знаю хто ту критичну масу придумав.

--- End quote ---

Ти аж сам напрошуєшся на відповідальність. Шо ти паришся, ніхто на тебе ніц вішати не буде :)

Erazel I-st:
І знову на сцену виходить злий і брутальний Еразель:
 А якого Х-я ви рішили що КМ у нас в Тернополі це буде щось хуліганське. Адеж метою НАШОЇ КМ є не насолити водіям. а показати що нас багато і разом ми сила. Зось на зразок помаранчевого майдана. Чому ви всі такі мілкі і неглибокі? Чому ви все сприймаєте через призму чужих слів. Адже ми не "хамовиті росіяни", ми не "безкультурні янкі". ми вічдиві і культурні тернополяни, і КМ це крик душі маленького велосипедиста в великій залізній змії під назвою автодорога.

Sonce:
Ну вот якщо шо то еразел організпатор і все вішаєм на нього... :D

zjelia:
Народ, яка відповідальність, можна зробити все по культурному, шоб пацики Цушка нікого не лапали, а навпаки допомогли! Пишимо лист в міську раду, де повідомляємо про таку акцію, тіпа масова велопоїздка для популяризації здорового способу життя серед молоді міста, а міськрада каже ментам, щоб вони нам ше й перекрили дорогу і машину спереду пустили, щоб ніякі казли не мішали їхати!
Можу цим зайнятися!

Sonce:
це б було супер...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version