Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Сповідь ровериста.)
YxTu:
--- Цитата: Horsbor від 25.06.2015, 13:00:41 --- Може тепер той водій тепер перестане любити роверистів?)
--- End quote ---
Тепер водій у вільний від роботи час займатиметься своїм улюбленим хоббі, вночі ловитиме поодиноких роверюг і відрізатиме їм 2 середні пальці, на обох руках.
А вдень як простий шоферюга кататиме по місту на маршруточці...
Horsbor:
--- Цитата: switch від 25.06.2015, 13:04:14 ---де то було, в яому місці? мож на зупинку заїжати збирався то пригальмував щоб не підрізати тебе?
--- End quote ---
То було ще задовго до зупинки, почалось ще від моста залізничного...
--- Цитувати ---При всій повазі до вельмишановного велотовариства хочу зазначити, що крім правильних велосипедистів є дуже велиге "Г".
--- End quote ---
Мабуть до мене цей водій якраз з таким стикнувся...висновок такий шо не можна судити про всіх по одному.
--- Цитувати ---Не стикався поки щоб мене відверто гнобили на дорозі. Хоча я не дуже часто їзжу містом.
--- End quote ---
--- Цитувати ---іноді можуть повернути вправо майже перед носом, бо їм здається, що велосипедист ледве повзе і вони встигають, в той час як самі при зїзді з дороги різко гальмують і ти мусиш гальмувати щоб він проїхав.
--- End quote ---
Я теж не стикався... А от з такими маневрами знайомий, бо їжджу давно і часто. Їх треба зрозуміти, така специфіка гром. транспорту, головне не бути в той час на зупинці.
Щодо мертвих зон, то мене було добре видно ще коли він мене догнав...Пізніше навіть чути було. Щодо водіїв маршруток, то загалом вони цілком адекватні, коли виїжджають з зупинки і бачать ровериста то пропускають. А я в свою чергу коли їду повільно, то пригальмовую щоб пропустити маршрутки які виїжджають з зупинки.
Horsbor:
--- Цитата: YxTu від 25.06.2015, 18:40:21 ---Тепер водій у вільний від роботи час займатиметься своїм улюбленим хоббі, вночі ловитиме поодиноких роверюг і відрізатиме їм 2 середні пальці, на обох руках.
А вдень як простий шоферюга кататиме по місту на маршруточці...
--- End quote ---
Ой лишенько, нііііі, тільки не це!!!!!) Щож я наробиввв?!!))
Aelita:
Мене вчора бус конкретно підрізав, якби не відтормозилась, виїхала б моциком на бардюр.) А що ж казати про роверистів. Страшно зараз по місту їздити. Багато неадекватних водіїв!
mix_g:
не дарма ж прозвали нас хрустиками *overhead*
Навігація
Go to full version