ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Налаштування краба тормозів
Ghostkashak:
Дякую за інформацію.
--- Цитата: Erazel I-st від 19.05.2015, 22:37:21 ---А обід точно під ободні тормоза? а то він якийсь больно блискучий.
--- End quote ---
Хотів взнати, а є обода які не колодкових тормозів? :o Бо я про це перший раз чую, і не знав що є якась різниця. Дам фотку більшу ввечорі.
peres:
--- Цитата: Vintage від 20.05.2015, 10:08:22 ---На крайній випадок можна спробувати замінити гальмівні колодки на якісь трьох-компонентні або картриджного типу, і щоб не були короткі ( бо є коротші та довші гальмівні подушки)
--- End quote ---
тільки при заміні обов'язково кажіть, що вам для металевих ободів, бо зараз в основному під люмінь(alloy), вони по металу відмовляються працювати
а так тільки налаштуваннями(якщо колесо рівне без вісімок, то колодочка до обода має бути на мін відстані з обох сторін), ну і робочу поверхню колодки можна "прошкурити", можливо попало якесь мастило чи поліроль для хрому :)
Erazel I-st:
--- Цитата: Ghostkashak від 20.05.2015, 10:27:14 ---Хотів взнати, а є обода які не колодкових тормозів?
--- End quote ---
А що, в світі є тільки ободні тормоза? Ладно дискарі на сітібайках мало поширені, але ж ролерні то часто на сітібайках стоять.
Erazel I-st:
--- Цитата: peres від 20.05.2015, 10:47:25 --- бо зараз в основному під люмінь(alloy), вони по металу відмовляються працювати
--- End quote ---
Ти вігнав мене в глибоке здивування. А люміній хіба не метал? Вроді ж всі обода зараз з нього. Ну крім всяких карбонових. Існують ще колодки для хрому?
peres:
--- Цитата: Erazel I-st від 20.05.2015, 20:42:37 ---Ти вігнав мене в глибоке здивування. А люміній хіба не метал? Вроді ж всі обода зараз з нього. Ну крім всяких карбонових. Існують ще колодки для хрому?
--- End quote ---
та метал люмінька(виходить з глибокого здивування, а то чого доброго в депресію впадеш :D), малося на увазі метал-залізо.
Навігація
Go to full version