ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Налаштування краба тормозів
Ghostkashak:
--- Цитата: Erazel I-st від 20.05.2015, 20:40:43 --- А що, в світі є тільки ободні тормоза? Ладно дискарі на сітібайках мало поширені, але ж ролерні то часто на сітібайках стоять.
--- End quote ---
Не та інші існують, просто питання в тому що в мене получається обод під роллерні галма, але його перешпіцували під 5 передачу? Чи як?
Додаю фото.
prizrak_design:
Як на мене в того краба закороткий річ для того обода, по фото видно, що колодки опущені до вниз упора і все одно певно хапають за край обода. Я би пошукав краб з довшими лапами, тоді і тормозити буде краще.
switch:
--- Цитата: prizrak_design від 21.05.2015, 10:16:55 ---Як на мене в того краба закороткий річ для того обода, по фото видно, що колодки опущені до вниз упора і все одно певно хапають за край обода.
--- End quote ---
на другому фото першого посту виглядає ніби нормально.
ободові гальма, коли відпущені, трохи зміщуються відносно робочого положення. дивитись треба як колодка лягає при затиснутому гальмі.
трос як на мене підтянути в першу чергу, а там вже дивитись...
Ghostkashak:
Дякую затягнув нормально.... В основному проблема, якщо не добре торзмозить колесо, то самі колодки. І не забувати що краб заблоковує(а деколи і не заблоковує) колесо якщо дуже-дуже сильно зажати, це зроблено для того щоб коли ви будете летіти на шоссері десь під 60-80 і трохи нажимаєте на тормос, щоб не полетіти через руль і не розбити черепушку)
Навігація
Go to full version