Загальний > ДТП

Пригода біля базару

<< < (11/14) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 15.05.2015, 12:28:52 ---О, Тед, давай подробиці. Що вже трапилось було? Хтось на автомобілі підрізав твою малу? Ну бо ти ж зазвичай мегафлегматична людина і конфліктів всяко уникаєш якщо діло стосується тільки тебе  :)

--- End quote ---
Та давно то було і пан мав натхнення. Десь я вже тутка то писав, але хойто не годен знайти.

Якито постарший водятел на "шохе" здавав задом жеби шось там нарулити прямо на мене (мну тож підперли) і активно гудів при цьому. Я ваще людина спокійна, тому таки виліз з ряду вбік жеби воно влізло. Але якагото пеніса воно попробівало відкрити вікно і виявити своє незадоволення тим шо я не надто спішив. Пан мене тим вкурвив до втрати рівноваги, зачим я його почав пробувати дістати з тої бляшанки, троха її рівняючи в процессі і примовляючи що я зроблю з паном, коли таки дістану. На його фарт, то шо він пропускав проїхало, і пан отримав нагоду здрисьнути з місця події.

Erazel I-st:
 :laugh: Ото дійсно тебе треба було взлостити. Якби на твоєму місці був Бойцов чи Андріціо то певно машину б таки вскрили що консервну банку  :D

SNIZHOK:

--- Цитата: switch від 11.05.2015, 21:53:20 ---а я бачу, що велосипедист, який змушений виконувати ризикований маневр, обїжаючи авто, припарковане з грубим порушенням ПДР, втратив рівновагу, в результаті чого змушений був відштовхнутись від авто порушника, щоб не впасти на нього і не завдати йому і собі шкоди.
і що далі?
факт ушкодження майна тоді стає фактом, коли є явне ушкодження і доведено, що його зробив саме велосипедист.

--- End quote ---

весипедист ж визнав, що його діяння були умисними і ще  гордиться своїм вчинком. 

суд вже відбувся ?

vitkov:
Пані Сніжок..Не займайте антишприхальську позицію як тут вже писали вище... :)

kamyanets:
Сніжок,  скільки разів за останній рік, ви проїжджали (на вело чи машиною) цю ділянку біля базару по вул. Шептицького в базарний час ?

Питаю, щоб краще зрозуміти вашу позицію. 

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version