Загальний > ДТП

Пригода біля базару

<< < (12/14) > >>

kamyanets:

--- Цитата: vitkov від 07.05.2015, 22:57:50 ---я не сьогоднішній . Знаю . Маємо що маємо

--- End quote ---

Так що робити ?? Які у вас пропозиції, які реально можна втілити наступного тижня ?

switch:

--- Цитата: SNIZHOK від 18.05.2015, 07:39:23 ---весипедист ж визнав, що його діяння були умисними і ще  гордиться своїм вчинком. 

--- End quote ---
то він піддався емоціям, навмисно щоб подратувтаи порушника.
а насправді він падав.
так на суді і скаже. :)
і що буде доводити той лох в такому випадку?

ні, я жартую звичайно, просто в вас такі цікаві уявлення про правосуддя що я просто балдю.

kamyanets:
Слідство по моїх справах ніби завершується. Передають в суд.

В даному випадку міліція, молода симпатична слідча, спрацювала досить добре (на мій погляд).
Обом опонентам (Філіпа - екс-директора спорт. школи, раніше судимого за службове недбальство по КК та його онуку) інкримінують 296 ст. ККУ - Хуліганство. Справу передають в суд.

З приводу заяви проти мене, ще точно її доля не відома.

В будь-якому випадку, за порадами знайомих і юристів, ми примирились і написали, що претензій не маємо один до одного. Хоча навіть в цьому випадку провадження  по хуліганству не припиняється.

Такі справи. Словом, міліція порадувала. 

vitkov:
Цікаво  чи стукати кулаками по автівці серед білого дня це не хуліганство ???

Море машин , може всі кроком руш стукати по автівках , які не так стоять на наш погляд

Прибіжать невдоволені власники автівок припаяєм їм хуліганство

switch:

--- Цитата: vitkov від 19.06.2015, 18:26:19 ---Цікаво  чи стукати кулаками по автівці серед білого дня це не хуліганство ???

--- End quote ---
Протестую!
Перекручування фактів!
Потерпілий хлопнув долонею, а ніяк не кулаком!
:)))
блін, водії бляшанок - це якась секта, їй Богу. За свого - горою стоять, хоч коню зрозуміло, хто в цій ситуації адекватний, а хто ні.
"молода симпатична слідча" мабуть ще поки автівку не купила, на щастя.
:)

ПС: люди, не купуйте авто! І здоровшими будете, і менше шансів, що станете кретином (в даному випадку не мав на увазі пана vitkov-а).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version