Загальний > ДТП
На Лучаківського велосипедист не пропустив фуру...
Morel:
Я маю на увазі, що давайте дочекаємося якоїсь інфи про стан здоров"я хлопця, а тоді вже дамо волю сарказму. На вигляд роверисту 20-25років. Сама основна деталь яку я згадав щойно, це те, що він був без шолома, якраз шолом би зміг взяти на себе більшість ударів до металу голови і обличчя....шолом міг додати 90 левел до здоров"я.
mix_g:
мене в школі в 98-99 роках ( точно не памятаю) в 5 класі вчили, де і як правильно можна їздити по дорозі на велосипеді, вчитель був строгий, проте добре нам вбив в голови, до сих пір пам'ятаю. Вчора, близько 8 вечора, стояв на зупинці, очікував маршрутку, і бач шурує на ровері мужичок, років так під 40, і їде майже по центрі дороги, от чесно, було таке бажання-мрія, якби я їхав машиною, навмисно б його буцнув бампером, щоб знав де його місце.
kita:
Є ще такі дядьки які їдуть проти шерсті. От їм би точно по сраці надавати за то ,що я маю їх об'їзджати , коли їду по своїй "полосі", а вони , виходить, по зустрічній...
org100h:
[youtube]s2iWo9aSkJ4[/youtube]
Morel:
На відео виглядає жорстко....а мені з червоного мікроавтобуса ще жахливіше все виглядало....
Навігація
Go to full version