Я особливостями вашого мислення була вражена ще під час нашої випадкової зустрічі на польському кордоні - як раз коли ви поверталися з вашого тріпу Європою.
мене дуже радує, шо я таки Вас дістав настільки, що мене аж донині памятаєте )
Пригадується, ви тоді розповідали, що купувати велосипед дорожче ніж за 500 грн - це маразм, а бути власником автомобіля - це взагалі за гранню ідіотизму. Так само, як і заробляти більше мінімально необхідного. Оригінальна філософія, я дійсно оцінила ))
не сам додумався, в Інтернеті прочитав
якби ця філософія не була оригінальною, люди би не витрачали своє субєктивно безцінне життя на заробляння грошей, щоб купувати собі абсолютно непотрібні речі і не називали патрітизмом вбивство інших людей за то, що вони інакше мислять
щодо вела за 500 грн - мабуть не зовсім так, бо свій купив за 2000
оскільки сильно підозрюю що рама мого ашана зроблена та тому саме заводі з того самого 6061 шо і рама канондайла
щодо автомобіля - ну і де ним возитися?
мав би я авто - мене би вже давно закопали і не писав тут таке вот...
Якщо вам не вистачає грошей на польську візу, я зможу підкинути частину суми. Чесно. Сума невелика, мені не шкода, а ви особистість оригінальна )
просто мені відмовили в культурній мультівізі, а шопінг на 1 тиждень якось не той во (
я звичайно розумію Ваше бажання мене принизити, якщо візьму в Вас гроші )
А стосовно внесків на Сотку - ви не хвилюйтеся. На поїздку Дока на ПБП з них не буде витрачено жодної копійки, гарантовано.
якось не можу співставити з наступним твердженням-
У Львові з почуттям гумору всьо гуд!